Sukay Park’ta El Yapımı Bomba Patladı! 1 yaralı, 2 gözaltı

Sukay Park’ta El Yapımı Bomba Patladı! 1 yaralı, 2 gözaltı

Kartepe Sukay Park’ta bulunan tesiste henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı patlama meydana geldi. Patlamada bir kişinin yaralandığı öğrenilirken ekipler bölgeye sevk edildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Kartepe ilçesi Sapanca Gölü kıyısında bulunan Sukay Park’ta yer alan bir tesiste henüz tespit edilemeyen bir nedenden ötürü patlama meydana geldi. Patlamanın yaşandığı tesis yıkılırken, tesiste görevli bir personel yaralandı. Patlamanın hemen ardından olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Patlama sonrası yaşanan büyük panik nedeniyle olay yerine gelen polis ekipleri havaya ateş açmak zorunda kaldı. Olay yerine gelen polis ekipleri olay mahalinde iki kişiyi gözaltına aldı.

İddialara göre, aralarında alacak verecek meselesi olan iki kişi ile tesis sahibi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki kişi yanlarında bulunan el yapımı patlayıcıyı olay yerinde patlattı. Sesten etkilenen bir kişinin yaralandığı bildirildi. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman olayın hemen ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Polislerin çalışması sürüyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =