Spor Kulübüne giren hırsı yakalandı

Kocaeli İzmit İlçesinde bulunan Atlı Spor Kulübünden hırsızlık yapan şahıs, çaldığı televizyon ve bilgisayar ile bekçiye yakalandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  İzmit İlçesi Kocaeli Fuar içi Atlı Spor Kulübüne giren hırsız, kulübe ait bir televizyon ile bilgisayarı çaldı. Olayla ilgili olarak başlatılan çalışmalar devam ederken, İzmit Kent Meydanında elinde televizyon ve bilgisayara ile dolaşan bir şahıs,  İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından fark edildi.

Şahısı şüpheli gören ve durdurarak kimlik kontrolünde bulunan görevliler, şüphelinin yanlış beyanda bulunması ve yanındaki malzemeler ile ilgili çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen S.D isimli şüpheli yapılan sorgusunda  televizyon ve bilgisayarı  Atlı Spor Kulübünden çaldığını itiraf etti.  Çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edilirken, işlemleri tamamlanan ve 22 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu öğrenilen S.D, tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

49 + = 53