SPOR GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

İlçe Spor Güvenlik Kurulu

Spor güvenliği için toplandı

 

Gölcük İlçe Spor Güvenlik Kurulu, dün sabah Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Başkanlığında toplanırken, toplantının ana gündem maddesi Gölcükspor maçlarında alınacak güvenlik önlemleri olurken, toplantının bir başka özelliği ise Kaymakam Karabulut’un bu toplantıya ilk kez evsahipliği yapması oldu.

 

KARABULUT İLK KEZ BAŞKANLIK ETTİ

Özellikle ilçemizde profesyonel ve amatör spor müsabakalarında alınacak başta güvenlik konusu olmak üzere, pek çok önemli karara imza atan,  İlçe Spor Güvenlik Kurulu, dün sabah Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Başkanlığında, 21 maddelik gündemle toplandı. Bu toplantının bir özelliği de, Kaymakam Karabulut’un bu toplantıya ilk kez evsahipliği yapması oldu.

 

TOPLANTIYA KATILIM YÜKSEK OLDU

Kaymakamlık  toplantı salonunda yapılan toplantıya, Kaymakam Karabulut’un yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Polis Merkezi Amiri Komiser Yardı8mcısı Nuri Eraslan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu, Gölcük Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Karademir, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Hasan Ceyhan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalik Köse, Hukuk Sorumlusu Av. Tarık Sağlam, Gölcükspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Demir KASKF Sorumlusu Severcan Kara ve Basın Sorumlusu Yılmaz Değirmenci katıldı.

 

SPOR GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

Gölcük İlçe Seçim Kurulu’nun, 21 maddelik gündeminde en önemli başlığı, Gölcükspor’un iç sahada oynayacağı maçlar işgal etti. Gölcükspor’un kendi evinde 9 Ekim Çarşamba günü Osmaniyespor, 20 Ekim Pazar günü oynayacağı Nevşehir Belediyespor ve 3 Kasım Pazar günü oynayacağı Halide edip Adıvarspor maçında alınacak güvenlik önlemleri masaya yatırılırken, sadece iç sahada uygulanan Yüzde 5’lik rakip takım kontenjanı, Nevşehir Belediyespor maçı için yüzde 10’a çıkartıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

********************

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 38 = 43