‘SÖZLEŞMELERDE GELİNEN AŞAMA MEMNUNİYETLE KARŞILANDI’

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, TÜRK-İŞ’in düzenlediği başkanlar toplantısından çıkan sonuçlar hakkında dün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Gökbayrak, konu hakkındaki açıklamasında “TÜRK-İŞ’in düzenlediği toplantıya, sendikamız Genel Başkanı Alaattin Soydan da katılım gösterdi. Toplantıda birtakım kararlar alındı ve bu kararlar, tüm şubelerimize aktarıldı. Toplantıdan çıkan sonuçların camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Artık 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde yapılacak olan şube başkanları toplantısını beklemekteyiz” dedi.

Sözlerine devam eden Gökbayrak, “Toplantıda ilk olarak, etkisini dünya üzerinde sürdüren Covid-19 salgınına değinildi. Covid-19 salgınına karşı en önemli ve etkili mücadelenin aşılama ve diğer tedbirlere tam uyumdan geçtiği bilim insanları tarafından açık olarak ifade ediliyor. Bu toplantıda aşılamanın ve tedbirlere uymanın önemine değinildi ve toplumsal bağışıklığı sağlamak için herkes aşı olmaya davet edildi. Temsil ettiğimiz işçi kesimimiz, insanüstü bir çaba ile çalışmalara devam ediyor. Böylesine çok çalışan işçimiz adına yapılan 2021 yılı kamu kesimi toplu iş sözleşmelerinde gelinen aşamanın, işçilerin memnuniyetiyle karşılandığı dile getirildi” dedi.

Başkan Gökbayrak, açıklamasının sonunda “Daha öncesinde de belirttiğimiz gibi, TÜRK-İŞ başkanlar toplantısının ardından şube başkanlarının katılımıyla yapılacak olan toplantısı da 30 Eylül – 1 Ekim tarihinde Balıkesir’de gerçekleşecek. Bizler de bu toplantıya katılım sağlamak amacındayız. Temsil ettiğimiz işçi arkadaşlarımızı ve büyüklerimizi en iyi şekilde temsil edebilmek ve onların haklarını korumak adına elimizden gelen tüm gayreti sonuna kadar sunacağımızı söylemek istiyoruz. Toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 + = 78