Soplitav’da müzik şöleni

Soplitav’da müzik şöleni

 

9.Soplitav Şenlikleri Nüzhetiye Köyü’nde bu hafta sonu yapılacak. Gölcük Belediyesi’nin desteği Nüzhetiye Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen şenlikte Afak Meydanlı, Melih Kahveci, Şenol Küçük ve Ekin Uzunlar sahne alacak.

Gölcük Belediyesi’nin desteği Nüzhetiye Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen, bu yıl 9.su düzenlenen Soplitav Şenlikleri bu hafta sonu yapılacak.

CUMARTESİ GÜNÜ AFAK VE MELİH

Nüzhetiye Köyü’nde ünlü sanatçıların sahne alacağı şenlikte tam bir müzik şöleni yaşanacak. Cumartesi günü ilçemizin yetiştirdiği önemli müzisyenler, Saat 20.00’da Afak Meydanlı, Saat 22.00’da da Melih Kahveci sahne de olacak ve katılımcıları coşturacak.

PAZAR GÜNÜ EKİN VE ŞENOL

1 Eylül Pazar günü de şenlik kapsamında ünlü isimler Nüzhetiye’de olacak. Saat 20:00’da Şenol Küçük sahne alırken, Saat 22:00’da da sesi ve kemençesi ile ülke genelinde tanınan Ekin Uzunlar en güzel şarkılarını Soplitav Şenlikleri’nde seslendirecek. Etkinlik boyunca da Halil Can Oğur akustik performans ile katılımcıların keyifli anlar yaşamasını sağlayacak. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğine inandığımız bu şenliklere tüm hemşehrilerini davet etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 3