Şok iddia! Ölümle tehdit etti

Şok iddia! Ölümle tehdit etti

Ülkü Ocakları’nın bir öğrenciyi İzmit ilçe ocak binasında falakaya yatırıp ayağında sopa kırıldığı ve ölümle tehdit edildiği iddia edildi

Kocaeli Ülkü Ocakları’nın ilimizde üniversite okuyan ve ocak üyesi olan bir öğrenciyi falakaya yatırıp dövdüğü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Sosyal medyada “Kaç Saat Oldu” isimli hesap kullanıcısı olayı deşifre etti. Hesaptan, “Kocaeli’nde Ülkü Ocakları Üyesi üniversite öğrencisi twitter da MHP ve ülkü ocaklarını eleştirdiği için ülkü ocakları İzmit İlçe binasına getirilip, falakaya yatırılarak ayağında iki sopa kırmışlar. Çocuğa şikayet edersen seni öldürürüz demişler” ifadeleri paylaşıldı.

 

VALİ AKSOY’A SÖYLEDİLER

Bunun üzere ulaştığımız hesap sahibi dayak yediği iddia edilen çocuğun korktuğu için kimseyle iletişime geçmediğini söyledi. Öte yandan aynı hesaptan yine bir tweet daha atıldı. Bu kez Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un resmi hesabını etiketleyerek “Çocuğun arkadaşları bana ulaşıp, yazdığını sil, niye ifşa ettin? diye bu sefer çocuğu öldürürler diyorlar. Bu nasıl iş. Kocaeli’nde devlet yok mu?” ifadelerini paylaştı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =