Sizlerle Gurur Duyuyoruz…

Gölcük Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu ve Gölcük Yücel Koyuncu Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinin birlikte hazırladıkları öykü kitabı yayımlandı.

KİTAP OKURLARINI BEKLİYOR

Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin başlatıp yarıda bıraktıkları 114 öyküyü okuyan Gölcük Yücel Koyuncu Bilim Sanat Merkezi öğrencileri, öyküler arasından 33 öyküyü seçerek tamamladılar. Ortaya çıkan öyküler iki yazarın ortak eseri olarak kitapta yerini aldı. Öğrencilerin başlattıkları öykülerin nasıl sonlandırılacağını merakla beklemeleri, kitabın ismine de ilham kaynağı oldu. GERİSİNİ BİLSEM adıyla yayımlanan kitap okurlarını bekliyor.Kitapta yer alan öykülerin daha çok çevre sorunları ve uzayla ilgili olması, günümüz çocuklarının ilgi alanlarını ortaya koyması bakımından önem taşıyor. Değirmendere Şehit Cengiz Topel ilkokulunda yapılan karne töreninde yayımlanan kitaplarına kavuşan öğrenciler, mutluluklarını aileleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

‘YAZDIKLARI ÖYKÜLERLE ÇOK GÜZEL BİR KİTABIN ORTAYA ÇIKMASINI SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Törende konuşma yapan Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu Okul Müdürü Güney Yılmaz “Kitabın basılması süreci de dahil olmak üzere, her aşamada etkinliğimizi takip ederek destek olan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Caferi Tayyar Mert’ e, etkinliği birlikte yürüttüğümüz Gölcük Yücel Koyuncu Bilim Sanat Merkezi Müdürü Osman Altun ve Türkçe öğretmeni Murat İlhan’a, etkinliğe katkı sunan öğretmenlerimize ve etkinliğin her aşamasında bizlere destek olan velilerimize teşekkür ediyorum. Yazdıkları öykülerle çok güzel bir kitabın ortaya çıkmasını sağlayan öğrencilerimizi kutluyorum. Bu etkinliğin bundan sonraki yıllarda da yapılarak, her yıl bir kitap yayımlanacağının müjdesini öğrencilerimizle paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki yıl yayımlanacak öykü kitabında yazar olarak yer almak isteyen öğrencilerin yaz tatili süresince bol bol kitap okuyup öykülerini yazmalarını bekliyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 53 = 54