“SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”

 

 

 

 

 

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, yangınlara ve felaketlere karşı hızlı ve başarılı müdahalesi ile her zaman gururumuz olan Gölcük İtfaiyesi’ni ziyaret etti. Altıntaş yaptığı açıklamada, “Sizleri takdir ediyor, gurur duyuyorum, aynı azimle, fedakarlıkla çalışmalarınıza devam edeceğinizi düşünüyor, her zaman sizlerin yanında ve destekçiniz olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

 

 

 

 

Gölcük’ün her sorunu ile yakından ilgilenen, kurumların kendi aralarında iletişiminin sağlanmasında ve halka hizmette başarıyla çalışmasını sağlamak için elinden geleni yapan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, yangınlara ve felaketlere karşı hızlı ve başarılı müdahalesi ile her zaman gururumuz olan Gölcük İtfaiyesini ziyaret etti. Gölcük Gruplar Amiri Cihad Karagöz, Vardiya Amiri Muhammet Türe ve itfaiyecilerin karşıladığı Altıntaş, onlarla sohbet etti ve itfaiye merkezini inceleyip, çalışmalarında başarılar diledi. 42 metrelik itfaiye merdivenine binen Altıntaş, kuş bakışı Gölcük’e bakarken, oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı.

“SİZLERİ TAKDİR EDİYOR, GURUR DUYUYORUM”

Altıntaş yaptığı konuşmada, “Arkadaşlar sizleri yürekten kutluyorum. Yangınlara yaptığınız müdahaleleri zaten her zaman takdir ediyoruz. Zamanında ve yerinde müdahale ile insanların canını, malını kurtarmak için büyük mücadele veriyorsunuz. Yangınların yanı sıra bu yıl üst üste sel felaketleri yaşadık. O felaketlerle de diğer kurumlarla koordineli bir çalışma sundunuz. Sizleri takdir ediyor, gurur duyuyorum, aynı azimle, fedakarlıkla çalışmalarınıza devam edeceğinizi düşünüyor, her zaman sizlerin yanında ve destekçiniz olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. İtfaiye Grup Amiri Cihad Karagöz’de, Altıntaş’a teşekkürlerini iletip, ona hizmetler hakkında bilgi verdi.

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 7 =