SİYASETİN BAŞPEHLİVANI BAŞKAN ELLİBEŞ

Gölcük Belediyespor Güreşçileri, Yağlı Güreş Ağası Mehmet Özbek ve Güreş Severler Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e veda yemeği düzenleyerek 3 dönem belediye başkanlığı yapması dolayısı ile “ Siyasetin Başpehlivanı” unvanını temsil eden altın kemer takdim ettiler.

Ortaköy Restoranında gerçekleşen programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Cumhur İttifakı Ak Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Koordinatörü Alpaslan Aslan, Yağlı Güreş Ağası Mehmet Özbek, Belediye Daire Müdürleri, Gölcük Belediyespor Güreşçileri, Aileleri, Antrenörleri ve Güreş severler katılım sağladı.

“GÜREŞÇİ KARDEŞLERİMİZ BİZİM GURURUMUZ”

Düzenlenen veda programında konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş” Ata Sporumuza gönül vermiş sevgili dostarımızın bu vefası beni ziyadesiyle mutlu etti. Ben bir kardeşiniz, arkadaşınız, büyüğünüz olarak sizlerin dostluğunuzu ve samimi desteğinizi her daim yanımda hissettim. Bu benim için çok değerli biz özellik. Bana bu mutluluğu yaşattığınız için her birinize çok teşekkür ediyorum. Bizler imkanlarımız ölçüsünde sizlere destek olmaya çalıştık. Sizlerle beraber bu ata sporumuzu olan güreşi Gölcük’te kökleştirip, geleceğe umutla bakacak bir hale gelmesini sağlamaktı. Bugün görüyorum ki bunu başarmışız. Ben başta değerli hocalarımızdan olan Rüstem hocam, Yusuf Hocam ve diğer hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hocalarımız kısıtlı imkanlar ile çocuklarımızı yetiştirdiler. Gayretle mevcut imkanları iyi kullanarak Milli Takıma sporcu yetiştirdiler. Kırkpınar da ve Türkiye’nin her köşesinde yapılan güreşlerde derece alan evlatlarımızı yetiştirdiler. Onlardan Allah razı olsun. Güreşçi kardeşlerimiz bizim gururumuz. Onlar sadece güreşte derece almadılar. Gittikleri her yerde ahlaken de bizleri başarı ile temsil ettiler. Bana göre en önemlisi de bu. Ben bu yüzde sporcularımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca evlatlarımızın aileleri ve güreşçilerimize destek veren iş adamlarımıza da teşekkür ediyorum. Son teşekkürümü de güreş ağamız Mehmet abime ediyorum. Ata sporumuzun Gölcük’te yaşaması adına ağamız olarak her daim destek verdiler. Kendisi büyük bir alkışı hak ediyor” dedi.

“HER SEÇİM OYUMUZU ARTTIRDIK”

Her şeyin bir sonu olduğu gibi görevlerinde bir sonu var. Bu kardeşiniz bundan 41 yıl önce Gölcük Belediyesinde işe başladı. Belediyenin neredeyse her kademesinde görev yaptım. Başkan yardımcılığı görevinde bulundum. 2004 seçimlerinde Allah nasip etti ve Belediye Başkanı olarak seçildim. Her seçim oyumuzu arttırarak üç dönem belediye başkanlığı görevinde bulunmak benim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Üç dönem üst üste bana sorumluluk vererek desteklerini esirgemeyen, oy veren yada vermeyen halkımıza da teşekkür ediyorum. Seçimden sonra güzel çalışmalarda, güzel işlerde Gölcük’ün geleceği adına yapılan her türlü hizmette yanımda oldular. Allah onlardan razı olsun. Belediye Meclisi içerisinde de 3 dönem boyunca uyum içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık” dedi.

“BU VEFA ÖRNEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ben şuan itibari ile Gölcük’ün Mehmet ağabeyi konumunda olduğuma inanıyorum diyen Başkan Ellibeş konuşmasının devamında, “ Üç dönem itibari ile işinden önce yani hizmetten önce Gölcük’teki birlik ve beraberliğin, tesanüdün, huzurun ve barışın hakim olması adına hep ortada durdum ve akil bir abi, dost kardeş, dost olma adına çalıştım. Gönül Belediyeciliğini Gölcük’te uygulamaya çalıştık. İnsan sevgisini her zaman merkeze alarak çalıştık. Bunun da meyvesini hem ben şahsım, hem Gölcük olarak aldık. Bir huzursuzluk yaşamadan, birlik beraberlik içerisinde son 15 yılı geride bıraktık. En büyük miras en büyük servet budur. Özetle bir kez daha böylesine bir vefa örneği gösterdiğiniz için herkese teşekkür ediyorum.

“HAKLARINIZI HELAL EDİN”

31 Mart Pazar günü demokrasi şöleni var. Halkın iradesi, hür iradesi sandığa yansıyacak. Sandık kesin sonuçtur. Sandıktan çıkan sonuç hepimizin başının üstünde yeri var. Bu hususta Gölcük’ün geleceği adına alacağınız kararda ince eleyip sık dokuyacağınıza inanıyorum. Bizim tarafımız belli. Yıldırım Sezer kardeşimiz ile beraberiz. Açıkça bunu ifade etmemde bir sakınca yok. Hem büyükşehrimizin hemde hükümetimizle birlikte uyumlu bir çalışma temposu içerisinde olduğu takdirde Gölcük’ümüzün geleceğinin daha aydınlık olacağından eminim. Ama nihayetinde takdir Gölcük halkınındır. Birlik ve beraberlik içerisinde seçimi yürütüyoruz. Ben bir kez daha herkese teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin” dedi.

Program sonunda bilindiği gibi Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde 3 yıl üst üste şampiyon olan güreşçiye verilen ebedi altın kemerin teslim edilmesi vesilesiyle, Yağlı güreş ağası Mehmet Özbek, güreşçiler ve aileleri 3 dönem üst üste Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Başkan Mehmet Ellibeş’e “ Siyasetin Baş Pehlivanı” unvanı ile kendilerine ebedi altın kemeri takdim ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

55 + = 64