MEKANIN CENNET OLSUN BARBAROS

Ulaşlı’da bulunan Gölcük Anadolu Lisesi’nde yaşanan üzücü olay sonrası hayatını kaybeden Barbaros için dün evinde okuma yapıldı.

Gölcük’ün Ulaşlı Mahallesi’nde bulunan Gölcük Anadolu Lisesi’nde okul penceresinden düşerek hayatını kaybeden Gölcük Anadolu Lisesi 9-D sınıfı öğrencisi Barbaros Zülfigaroğlu için geçtiğimiz akşam Kuran-ı Kerim okuması yapıldı.

DUALARLA ANILDI

Barbaros Zülfigaroğlu’nun Ulaşlı’da bulunan camide öğlen 7. günü nedeniyle okuma yapılırken, akşamı da Değirmendere Yüzbaşılar’da bulunan evinin önünde okuma yapıldı. Okumaya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, Değirmendere Yüzbaşılar Mahalle Muhtarı Haydar Akgüngör, Gölcük Belediyesi izci grubu ve okulda öğrenciler katıldı.

ELLİBEŞ 1.LİK ÖDÜLLÜ RESMİNİ BABAYA VERDİ

Okuma öncesinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından vefat eden Barbaros Zülfigaroğlu’nun resim yarışmasında 1.lik kazandığı resmi çerçeve yapılarak baba Rasim Zülfigaroğlu’na verdi, daha sonra Yüzbaşılar Cami hocaları tarafından Kuran-ı Kerim okundu, okuma sonrasında ikram verilerek sona erdi. HABER: Soner GÜLEZER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 22 = 30