SIRTIMI YASLADIĞIM EN SAĞLAM KALEM AİLEM!

Gölcük AK Parti kongresinin ardından seçilmiş başkan olarak koltuğa oturan Başkan Çetin Seymen’e, hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Fakat AK Parti gölcük ilçe başkanı Ecz. Çetin Seymen’e hayırlı olsuna gelen bu ziyaretçileri oldukça anlamlıydı. Neredeyse Gölcük’ü, ağırlayan başkan Seymen bu sefer o koltukta ailesini ağırladı.

Evet siyaset çok meşakkatli ve çokça zaman ayırmanız gereken hatta hayatınızı neredeyse  adamanız gereken zorlu bir yoldur. Bu yolda başkan Seymen en büyük desteğini ailesinden aldığını birçok kez dile getirmiştir. Kendisi gibi eczacı olan yine ilçemizin sevilen esnaflarından ve sevilen isimlerinden olan Eczacı Ayşe Seymen, her zaman eşinin yanında yerini almıştır.

Seçilmiş başkan Çetin Seymen’e, eşi ve 2 evladı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyaretlerinde hediyelerini taktim ederken bir kare fotoğrafla günü ölümsüzleştirdiler. İşte o fotoğrafın altında Başkan Seymen’in yorumu şöyleydi;

Arkamdaki gizli güçler… Onların destekleriyle kutlu davada gece geç saatlere kadar hizmetimizi yapabiliyor, gözüm arkada kalmadan teşkilatımızın sorumluluklarını yerine getiriyorum. Sırtımı yasladığım en sağlam kalem AİLEM’e yine yanımda oldukları için minnettarım…

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 22 = 23