Sime- sen Kocaeli Şubesi’nin YENİ BAŞKANI SARAL

Sivil Memurlar Sendikası Sime- sen Kocaeli şubesi 3’üncü Olağan Genel Kurulunu 26 Eylül Pazar günü Gölcük Belediye Kongre sarayında gerçekleştirildi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Kongreye Gölcük Belediye başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük’ün sivil toplum kuruluşları, Lastik İş genel başkanı, Harb-İş Şube başkanları ve teşkilatları, siyasi parti temsilcileri katılım sağladılar. Kocaeli şubesinin genel kuruluna Sime-sen Genel merkezi, Sahim Sen genel başkanı, Sime-Sen Şube başkan ve yardımcıları ile İl başkanları ve Kocaeli Sime-Sen üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

MUHTEŞEM SİNEVİZYON GÖSTERİSİ EŞLİĞİNDE

2018 2021 döneminde gerçekleştirilen faaliyetlerin bulunduğu muhteşem bir sinevizyon gösterisi gerçekleştirdi. Kocaeli şube başkanı Sevindik Saral,  salonda bulunan kalabalığa 2018 – 2021 döneminde,  üyelerinin her türlü sıkıntı ve problemlerinin çözümü için genel merkez ve bölgemizdeki sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare içinde olduklarını söyleyerek,  üyelerinin işyerlerinde ve sosyal hayatta her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.
Çeşitli hediye ve plaketlerin takdiminden sonra salondakilere konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ve Sime – Sen Genel Başkanı Serdar Dursun’da salondaki kalabalığa seslenerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

BAŞKAN SEVİNDİK SARAL

Konuşmaların ardından divan oluşturularak seçime başlandı.
Yemek ikramının da  yapıldığı Kongre’de sandıkların oy sayma işlemleri bittikten sonra seçim sonuçları açıklanarak Sime-Sen 3 genel kurulunda Kocaeli şube başkanı Olarak Sevindik Saral, Başkan yardımcıları olarak; Ahmet Şahin Ali Bilir İsa Bülbül, Lütfiye Palankalılar Mehmet Subaş Özkan Gönül seçilerek yönetim kurulu oluşturuldu.
Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Başkan Sevindik Saral teşekkür konuşması yaparak aynı azim ve hırs ile çalışmalarına devam edeceklerini, verdikleri desteklerinden ötürü tüm üyelerine teşekkür etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4