ŞİMDİ SIRADA MECLİS ÜYELİĞİ HEYECANI VAR

Belediye Başkanlığı süreci kendi mecrasında devam ederken şimdi ise meclis üyelikleri için aday adaylığı heyecanı yaşanacak. Şuana kadar hiç bir isim başvuru yapmazken, 03 Aralık’a kadar bu noktada da büyük bir hareketliliğin olması bekleniyor.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti Gölcük Belediye Başkanlığı  Aday Adaylığı süreci oldukça hareketli geçti ve 12 isim başvuru yaptı. Bu süreç şimdi tamamlanırken, Ocak ayının hemen başında adayın genel  merkez tarafından adayın açıklanması bekleniyor.

BAKALIM İLK İSİM KİM OLACAK?

Belediye Başkanlığı süreci kendi mecrasında devam ederken şimdi ise meclis üyelikleri için aday adaylığı heyecanı yaşanacak. 5 Kasım’da başlayan başvuru süreci 03 Aralık’ta son bulacak. Şuan için hiç bir isim başvuru yapmazken, bu noktada da büyük bir hareketlilik bekleniyor. Çok sayı da başvurunun olacağı konuşulurken, ilk ismin kim olacağı da merak uyandırıyor. Yerel seçimlere demokraksi bayramı atmosferinde girmeye hazırlanan AK Parti’de 30 meclis üyesi adayı için bakalım kaç başvuru yapılacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 6 =