Şimdi Sezer Zamanı

 

Başkan Sezer, bugün ilk gün mesaisine başladı. Kendisinde büyük bir heyecan vardır. Hatta kendisine hem mesaj yağıyordur, hem de yüzlerce insan hayırlı olsun ziyaretine geliyordur.

Seçim yarışının bir galibi olacaktı. Ve o isim Sezer oldu. Gölcük’te saygılı ve seviyeli bir  seçim atmosferi geçirdik. Doğrusunu söylemek gerekirse birçok yerel seçim gördüm ve bu seçimin de kazananını önceden tahmin etmiştim ve yakın çevremle paylaşmıştım.

Çünkü sokaktayız, çok insanla hasbihal ediyoruz. Mesleğim gereği, adayların doğru ve eksik yaptığı herşeyin farkındaydım. Adayların yanında ki kişilerin ne kadar samimi, ne kadar içten olduğunun veya olmadığının da farkındaydım bir gazeteci olarak.

Sanırım ben farkındaysam, Başkan Sezer, ezber etmiştir.

Başkan Sezer,

Sabırlı,

Yapacakları için Heyecanlı,

Nezaket Sahibi,

Vizyon Sahibi,

Şimdi herkes  size oy verdim,  sizin için çok çalıştım ve sizi canı gönülden seviyorum diyecektir. Günahlarına girmeyeyim, belki doğrudur. Ancak istekler doğrultusunda o aşk’ın yalan ve doğru olduğunu anlayacaksınız sayın başkan.

Şimdi Sezer Zamanı

Başkan belediyeyi tanımak için brifingler almaya başlamıştır veya başlayacaktır sanırım. Fakat başkan Sezer, çok akıllı ve vizyon sahibi bir kişi.  Her sunumun sonunda, “gelecek için projeniz nedir?” diye soracağını duyar gibiyim..

Liyakat ve Ehliyet

Bu ekibin içerisinde olmak isteyen çok kişi olacak. ilk günden yüzlerce insanın iş talepleri ile karşılaşacağını da öngörüyorum. Doğal olarak kimseyi incitmeden fakat Liyakat ve ehliyete hazırlanmış, vizyoner ve nitelikli bir norm kadro stratejisi belirleyeceğinden eminim.

Bence Sezer;

Hayatta herkesin öğreneceği şeyler vardır. Belki bir ayakkabı boyacısından, belki bir bilim adamından, siz şuan da ki profilinizle her insana dokunuyorsunuz. Ve ben size bu süreçte çok inandım, samimiyetinize, inandım, eğer insan tanıma tecrübem varsa Sezer, temiz, samimi, dürüst, disiplinli, dinleyen fakat en son kendi kararını uygulayan, inançlı biri diyebilirim.

Aile Olmak, Eş Olmak

Sezer ailesi alışık olmadığı bir 80 gün geçirdi. Seçim süreci çok meşakkatli bir süreçtir. Bir kaç saatlik uykular hakimdir ve hep sokakta mecrada olursunuz. Evladınızın yüzüne hasret kalırsınız bu süreçte, tıpkı Yıldırım Sezer’in de yaşadığı gibi. Eşi Türkan Sezer, hep yanındaydı, en büyük desteğiydi  hiç kuşkusuz bu süreçte, bir an olsun yanlız bırakmadı, hayatta nasıl beraber yürüyorlarsa, eşinin bu sürecinde de onunla yürüdü. Bir teşekkür de Türkan hanıma gelsin, başarılı her erkeğin arkasında bir kadın vardır sözünün ispatıdır, Türkan Sezer…

Belediyecilik Sistemi İyi Kurabilmektir ve Ekip İşidir!

Belediyecilik, verimli çalışmak, her şeyi zamanında yapmaktır. Aslında en önemlisi Ekip’tir. Ekip iyi olursa başarıya koşarsın, her şeyin sistem olduğu belediyecilikte,  ekip iyi olmazsa işte o sistemi çökertirsin. Ve Sezer’in, iyi bir ekiple başarıya koşacağına inanıyorum, Çünkü sistem iyi kurulursa; Kendinize, ailenize, çocuklarınıza, sevdiklerinize ve dostlarınıza vakit ayırma şansınız da artar.

Sihirli Formül

Başkanım size sihirli formülü de yazıp bitiriyorum. Samimiyet, çünkü ben sizin samimiyetinize inandığım için bu süreçte sonuna kadar arkanızda durdum.

Son olarak da, beni de ara sıra okuyun! Saygılar başkanım.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2