Sezgin Bektaş Değirmenderespor’da

Gölcüksporun eski kaptanı Sezgin Bektaş Değirmenderespor ile anlaştı. İstanbul Bağcılar, Güneşspor’da başlayan Sezgin Bektaş şimdi Değirmenderespor’da

Gölcükspor eski Kaptanı Sezgin Bektaş futbola İstanbul Bağcılar Güneşsporda başladı. 5 Ağustos 2011 ile 31 Mayıs 2016 tarihine kadar Gölcükspor forması giyen başarılı ortasaha  oyuncusu Süper amatör liginin iddialı takımı Değirmenderespor ile anlaştı.

Sezona  Gölcükspor’un eski Teknik Direktörü Metin Peken ile anlaşıp başlayan Değirmenderespor, Sportif Direktörlüğe Gölcüksporun uzun yıllar Genel Kaptanlığını yapan Adem Ellibeş’i getirerek Bal ligine göz kırpıyor.

Takımlarımıza başarılar dileriz

Değirmenderespor Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı “Bilgi ve tecrübelerine inandığımız iki değerli spor adamı Adem Ellibeş ve Metin Peken ikilisine takımı emanet ettik. Gölcüksprun pilot takımı olma yolunda hızla ilerliyoruz. Amacımız kentimizin takımına destek olmak, Türk futboluna hizmet etmek. Bu anlamda kadro oluşturmak için kolları sıvayan yönetimimiz deneyim ve tecrübesiyle ağabey olacak 1988 doğumlu Gölcükspor eski kaptanı Sezgin Bektaş ile konuşup anlaştık. Camiamıza hayırlı olsun. Bu hafta sonu başlayacak olan Süper amatör ligine katılacak olan tüm takımlarımıza başarılar dileriz. İnşallah liglerin başlamasıyla  centilmence müsabakalar oynanır, sakatlıklar yaşanmaz ve hak eden ipi göğüsler” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 + = 50