SEZER´E ASLAN´DAN TAM DESTEK

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Avukat Ali Yıldırım Sezer,  kentin önemli isimlerinden Kocaeli Ticaret Odası Meclisi Başkan vekili Hüseyin Aslan’ı ziyaret etti. Sezer, Aslan´ın desteğini aldı.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin önemli isimlerini de ziyaret edip desteklerini almayı sürdürüyor. Aday Sezer son olarak İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte, Cumhur İttifakı’nı oluşturan Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmiş dönemler de Büyük Kongre Delegesi olan, uzun yıllar ilçe yöneticiliğini yapan, Kocaeli Ticaret Odası Meclisi Başkan vekili ve Astek İnşaat sahibi Hüseyin Aslan’ı ve kardeşi Zafer Aslan’ı işyerinde ziyaret etti. Sezer, Aslan kardeşlerin tam desteğini aldı.

“ZAFERİMİZE YÜRÜYORUZ”

Sezer yaptığı açıklamada, “Bizim için çok değerli olan Hüseyin Aslan abimizle Gölcük ve seçim süreci üzerine verimli ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerine verdikleri destek için çok teşekkürlerimi sunuyorum.  Gölcük’te her alanda birlik ve beraberliği sağladık, 31 Mart zaferimize emin adımlarla yürüyoruz” dedi. Aslan ise yaptığı ziyaretten dolayı Sezer ve Seymen’e teşekkür etti.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 81 = 88