SEZER’DEN AHDE VEFA

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart 2024 seçimlerinde  Gölcük halkının teveccüğünü alarak 2. Dönemine başladı.

ÇOCUKLUK ARKADAŞINA ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer bugün, Gölcük’lü  iş insanlarından Kaplumbağa Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kağan Coşkun’u,  aslında çocukluk arkadaşını ziyaret etti. Bu ziyaret aslında bir teşekkür ziyaretiydi.

COŞKUNDAN SEZER’E, TAM VE GÜÇLÜ BİR DESTEK GELDİ

İş insanı Coşkun, 2019 seçimlerinde CHP’li olması  sebebiyle, Sezer’i, desteklemeyen isimlerdendi. Fakat 31 Mart 2024 seçimlerinde Coşkun, Gölcük için verdiği mücadeleye şahit olan çocukluk arkadaşını 2024 yerel seçimlerinde destekleyeceğini açık ve net bir şekilde açıklamıştı. Hatta, Kaplumbağa Ankastre mağazasını komple Cumhur ittifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı  Sezer afişi ile donatan Coşkun, arkadaşına Gölcük Belediye Başkanı Sezer’e, tam ve güçlü bir destek vermişti.

BAŞKAN SEZER’DEN, TEŞEKKÜR ZİYARETİ

31 Mart 2024 seçimlerinde Gölcük’te, seçimi tekrar kazanan Sezer,  2. Dönemine start verir vermez kendisine seçim sürecinde destek olan arkadaşını unutmadı. Başkan Sezer, bugün Ahmet Kağan Coşkun’u iş yerinde ziyaret ederek, seçimlerindeki şahsi destekleri için teşekkür etti.

İŞ İNSANI COŞKUN, BAŞARILAR DİLEDİ

İş insanı Coşkun, Başkan Sezer’e; ‘Gölcük Sezer yönetimde geçen beş  senede  başarılı bir şekilde yönetildi. Önümüzdeki beş yıl, için de çok daha başarılı işlere imza atacağınıza inancım tam, başarılarınız daim olsun.’ İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 − 31 =