SEZER, “YOL HARİTAMIZI SİZLER BELİRLEYECEKSİNİZ”

AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, SKM programları dışında da vatandaşların  evlerine konuk oluyor. Ev sahiplerinin dilek ve görüşlerini dinleyen Sezer, projeler hakkında bilgiler de aktarıyor.  

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, SKM programları dışında da vatandaşların evlerine konuk oluyor. Gelen davetleri geri çevirmemeye özen gösteren Sezer, son olarak Işılak ailesinin evine konuk oldu. Sezer’i karşısında gören Ömer Işılak ve aile fertleri çok mutlu olurken, talep ve önerilerini Ali Yıldırım Sezer’e aktardılar. Birlikte çay içip Gölcük’ün geleceği üzerine sohbet gerçekleştirdiler.

HALKIMIZIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen ziyarette açıklamalarda bulunan Sezer, “Yeni dönemde tek hedefimiz gönüllere girmek. Bu noktada da kesinlikle halkımızdan kopmayacağız, onların gösterdikleri yolda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Gölcük için büyük projelerin dışında direk mahallelere dokunan projelerimizde olacak. Bunları hayata geçirirken de sizlerle istişare yapacağız. Halkımızın taleplerini öğrenip bir bir hayata geçireceğiz. Sizlerde bize istek ve arzularınızı anlatın. Yol haritamızı sizler belirleyeceksiniz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1