Sezer ve Seymen’den Gürel’e hayırlı olsun ziyareti

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen, önceki gün yapılan kongre ile CHP ilçe Başkanlığı görevine devam eden Fikret Gürel ve yönetimini ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen ile yöneticiler, AKP meclis üyeleri  ve Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel önceki gün yapılan kongre ile CHP ilçe Başkanlığı görevine devam eden Fikret Gürel ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Sezer’in yanı sıra AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yeni yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi, AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetimi, belediye meclis üyeleri ve her iki partinin mensupları katılım gösterdi.

Birlik beraberliğimiz devam edecek

Gerçekleştirilen ziyarette sözü alan CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Bizleri bu ziyaretle çok mutlu ettiniz. Bizi ilk kutlayan sizler oldunuz. Kongremize gelen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu zamana kadar birlik ve beraberlik içerisinde geldik. Bundan sonra da inşallah hep birlikte devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın gözünde ana muhalefetiz ama doğruya doğru demesini bilen, yanlışa da uyarı niteliğinde ikazlarda bulunan bir yapıya sahibiz. Doğruya yanlış demek bizim kitabımızda yazmaz. Amaç Gölcük. Dolayısıyla destek olmaya her zaman hazırız. Bunu da her zaman belirttik. O zaman atama ile gelmiştik, şimdi seçilerek geldik. Darısı Çetin başkanıma. Ben tekrar ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Fikret Başkan bir adım öne geçti

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Biz de hayırlı olsun diyoruz. Kongrenize katılım sağladık. Güzel geçtiğine inanıyoruz. Ortak sevdamız Gölcük, Gölcük için uğraş veriyoruz. Bu bağlamda da Fikret başkanla kaderimiz bir. Kendisiyle aynı zamanlarda başkanlık tebliğ edildi. Fikret başkan bir adım öne geçti. Biz de biliyorsunuz görev istenmez, verilir. Biz de bu bağlamda daha iyi yapabilmek için kim aday gösterilirse onun arkasında hizmete devam edeceğiz. Ben bu görevi hizmet olarak görüyorum. Bizde makam, mevki, koltuklar önemli değil. Önemli olan Gölcük’e, partiye hizmet etmektir. Bu anlamda yeni seçilen arkadaşlara, eski yönetimdeki arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Bizim açımızdan ayrı bir özelliği var

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Kongrenizin evvela size ve yönetim kuruluna seçilen arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başarılar ve muvaffakiyet diliyorum. Bizim ortak paydamız Gölcük. Hepimiz Gölcük açısından olabilecek ne kadar olumlu koşul varsa çalışıyoruz. Siyasi partiler, demokrasinin olmazsa olmazı. Muhalefet elbette vazifesini yerine getirecek. Ancak benim görebildiğim; Gölcük’te özellikle yapıcı bir şekilde katkı sağlayabilmek, fikri anlamda katkı yapabilmek söz konusu. Fikret başkanımın bizim açımızdan ayrı bir özelliği var; hem köylümüz hem de sınıf arkadaşımız. Bu yönüyle de ayrıca bir memnuniyet duyduğumuzu söylemek isterim. Gölcük açısından olumlu icraatlar ve bizi de doğru şekilde motive edecek eleştiriler olacağının umudundayım. Bu zamana kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacağını düşünüyorum. Ben yeni dönemin hem kendisine hem de yeni seçilen arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 5