Sezer, hemşehri derneklerini ziyaret etti

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, ilçede hizmet veren hemşehri dernekleriyle buluştu

Sezer, hemşehri derneklerini ziyaret etti

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Sezer;  Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ve yönetimi, Kocaeli Akşemseddin Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı Mehmet Turan ve yönetimi, Bayburtlular Kültür ve Yaşam Derneği Başkanı Ümit Yaşar Bayrak ve yönetimi ve son olarakta Gölcük Giresunlular Dernek Başkanı Şinasi Dede ve yönetimini ziyaret etti.

YAŞANABİLİR BİR GÖLCÜK
Hemşehri dernekleri ziyaretlerinde konuşan Sezer, “STK’larımız ile stratejiler geliştirip ortak akılla hareket edeceğiz. İlçemiz bir biri ile kaynaşmış bir kent. 161 bin nüfuslu büyük bir ilçeyiz. Bir birini tamamlayan renkleriz. Biz tam anlamıyla bir ebru tablosunu andırıyoruz. Bu çok büyük zenginliktir. Biz Türkiye’nin neresine gitsek Gölcük ile bağlantılı mutlaka birileri ile karşılaşıyoruz. Adeta bütün Türkiye’nin kapısını da açıyor bu zenginlik. Burada önemli olan bir birilerimizin değerlerine, özelliklerine, varlığına saygı göstererek, el birliği ile yaşanabilir bir Gölcük’ü oluşturacağız. STK’ların kent yönetimine katılımını sağlayacağız” dedi.

STK’LARI ÇOK ÖNEMSİYORUZ
İlçe Başkanı Çetin Seymen ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi sonrasında gelen başarılı süreç sonrasında AK Parti iktidarı doğdu ve bugünlere kadar başarıların üstüne koyarak geldik. Yeni dönemde de Ali Yıldırım Sezer başkanımız inşallah bu bayrağı devralacak. Biz STK’ları çok önemsiyoruz” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 3 =