Sezer, “Gençlere özel projeleri hayata geçireceğiz”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Trabzon ve Gümüşhane Dernekleri’nin gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi, yeni dönemde gençlere yönelik yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin her noktasında, her kesimiyle bir araya gelmeye devam ediyor. Aday Sezer bu kez de Gölcük Trabzon ve Gümüşhane Dernekleri’nin gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi. İlçe Başkanı Çetin Seymen de bu toplantı da yer alırken, gelecek 5 yılda gençlere özel yapılacak projeler konuşuldu.

 

KENTLERİN ESKİ HALİNİ ANLATTI

Türkiye’nin AK Belediyecilik ile hizmet kervanıyla tanıştığını dile getiren İlçe Başkanı Çetin Seymen, “AK Parti öncesinde Türkiye’de belediyeciliği siz gençler hatırlamazsınız. Onun için size anlatmak istiyorum. Çöpler dağları, bozuk yollar, maaşını alamayan çalışanlar, kesik sular alışılagelmiş bir durumdu. 94 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı gönül belediyeciliği kervanıyla bu durumlar düzeldi” dedi.

 

DAHA FAZLA ÖZEN GÖSTERECEĞİZ

Gençlerimiz bizim için çok değerli ve özel diyen Ali Yıldırım Sezer, “Ben şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Gençlere özel projelerde pozitif ayrımcılık yapacağız ve ekstra özen göstereceğiz. Sizin istek ve arzularınız bizim için önemli. Ben bu topraklarda doğan, büyüyen ve hayatını bu yaşa kadar devam ettiren bir abiniz olduğum için sorunları çok iyi biliyorum. Daha yaşanabilir bir Gölcük için elimizi taşın altına koyacağız ve gönülleri kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 2