Sezer Durmak Nedir Bilmiyor; 1 günde 22 ziyaret

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte 22 ayrı ziyaret ve programla seçim çalışmalarını sürdürdü. Sabah saat 10.00’da başlayan SKM programları, gece saatlerine kadar devam etti. Piyalepaşa Mahallesi’nde Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte ziyaretler gerçekleştiren Sezer, evlere konuk oldu, esnafla görüştü, vatandaşlarla sohbet etti.

 

OYUMUZU ARTTIRACAĞIZ

Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde ilk yerel seçimine girdiğine dikkat çeken Ali Yıldırım Sezer, bu seçimden mutlak suretle oyumuzu arttırarak çıkmak zorundayız. Bizim Gölcük’te seçimi kazanacağımızdan hiç kuşkumuz yok. Cumhurbaşkanımıza destek vermek ve yeni dönemde ilçemizde hizmet çıtamızı arttırmak için bunu yapmamız gerekiyor. Ben Ali Yıldırım Sezer olarak Gölcük’te değişimin kendisiyim. Yeni dönemde ticareti canlanmış, mahallelerinin daha çok hizmete kavuştuğu bir Gölcük’ü hayata geçireceğiz ve herkese karşı adaletli, şeffaf bir belediye yönetimini oluşturacağız” dedi. 

 

SEZER İLE GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

AK Parti olarak yerel yönetimlerde iktidara geldiğimiz günden bu yana kadınlarımızın iş hayatına atılmaları için çok ciddi destekler verildi diyen Katırcıoğlu, Gölcük’te de kadınlarımız artık her alanda ön planda ve başarıyla çalışıyorlar. Bunun artarak devam etmesi için adayımız Ali Yıldırım Sezer’e destek olmanızı istiyorum. Gölcük’ü Sezer ile çok güzel günler bekliyor. Gölcük’ün ve sizlerin geleceği için bu çok önemli” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

52 + = 62