SEZER DAVET ETTİ

ŞAMPİYONLAR GÖLCÜK’TE BULUŞUYOR

Gölcük Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği Büyük Yağlı Güreşleri bu yıl 6 Haziran Perşembe günü Denizevler Sahil Park’ında gerçekleştirilecek. Şampiyonların buluşacağı güreşler büyük bir heyecana sahne olacak.

Gölcük Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği Büyük Yağlı Güreşleri bu yıl 6 Haziran Perşembe günü Denizevler Sahil Park’ında sabah 10:00’da gerçekleştirilecek. Şampiyonları buluşturan Büyük Yağlı Güreşleri büyük heyecana sahne olacak. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in çok önemsediği Güreşler, bu senede yoğun katılımla gerçekleştirilmesi bekleniyor.

SEZER DAVET ETTİ

Tüm Gölcük halkını ve güreş severleri Denizevler Sahil Parkı’na davet eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Kültürel varlıklarımıza, ortak değerlerimize ve özellikle ata sporumuz olan yağlı güreşe sahip çıkabilmek adına her yıl olduğu gibi yine Gölcük Belediyesi olarak Büyük Yağlı Güreşlerini düzenliyoruz. 30’un üzerinde başpehlivanla birlikte yaklaşık 400 güreşçi Denizevler Sahil Parkı’nda güreş severlerle buluşacak. Bütün vatandaşlarımızı organizasyonumuza davet ediyorum” dedi.

400 PEHLİVAN KATILACAK

Kırkpınar Başpehlivanlarının da katılım göstereceği, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri 6 Haziran Perşembe günü Denizevler Sahil Parkı’nda saat 10:00’da başlayacak. 32 Başpehlivan, 40 Başaltı, 50 Büyük Orta olmak üzere toplamda 13 Boyda 400 Pehlivan mücadele verecek.

Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri 13 boyda yapılacak;

1- Baş 2- Baş Altı 3- Büyük Orta 4- K.Orta B.Boy 5- K.Orta K.Boy 6- Deste Büyük 7- Deste Küçük 8- Ayak 9- Tozkoparan 10- Teşvik 1 11- Teşvik 2 12- Minik 1 13- Minik 2

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 1 =