Seymen’den Teşekkür Ziyareti

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin maske üretimi yapan gönüllü ekibini ziyaret ederek, teşekkürlerini iletti.

Kent Konseyi’nin gönüllü ekibini çalışmalarından ötürü tebrik etti

Başkan Seymen, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, ‘Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin maske üretimi yapan gönüllü ekibine Kıymetli eşim Eczacı Ayşe Seymen, Kadın Kolları Başkanım Sayime Yelken ve Gençlik Kolları Başkanım Tarık Karayel ile birlikte ziyaret ettik.

Cefakar kadınlarımızın her birine bu zor dönemdeki destekleri takdire şayan. Her birinden Allah razı olsun’ dedi.

65 yaş üstü vatandaşları arayıp, ‘Yanınızdayız’ mesajını verdi

Başkan Seymen daha sonra ekibi ile birlikte ilçemizde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşları arayarak, yanlarında olduklarını belirtti. 65 yaş üstü vatandaşlar Başkan Seymen’e teşekkür ederken, hayır duaları da ettiklerini belirtti. Başkan Seymen, ‘Gölcük AK Parti İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Yönetimi ve Gençlik Kolları Yönetimi olarak Gölcük’te yaşayan 4500 civarı çınarlarımız, 65 yaş üstü büyüklerimizi arayarak hal-hatırlarını sorduk ve taleplerini aldık.Ayrıca Gençlik Kolları Başkanım ile birlikte ziyaretler yaparak sosyal mesafeyi koruyarak kolonya ikram ettik.Büyüklerinin nasihatlerini dinleyen, saygıda kusur etmeyen bir kültürün bireyleri olarak bu zorlu süreci çınarlarımızın tecrübesi ve yol göstericiliğiyle daha kolay atlatacağız

GÖLMEK’in cefakar kursiyerlerini unutmadı

Başkan Seymen ayrıca, ‘Gölcük’ümüzün Nene Hatun’larına, GÖLMEK himayesinde ülkemize maske üreterek katkıda bulunan cefakar kursiyerlerimize, Kıymetli Eşim Eczacı Ayşe Seymen ve Kadın Kolları Başkanım Sayime Yelken ile birlikte ziyarette bulunduk.Allah her birinden razı olsun, birlikte başaracağız’ diyerek bu önemli ziyaretleri hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − 53 =