İŞERİ İDDİALI: “HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ekibi ile beraber Berberler ve Kuaförler Odası ile Esnaf ve Kefalet Kooperatifine nezaket ziyaretinde bulundu. İşeri yaptığı açıklamada “Bir partinin değil herkesin başkanı olacağım” dedi.

Seçim sürecine erken başlayan Başkan adayı İsmet İşeri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül ile Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Musa Mısıroğlu’nu makamında ziyaret etti. Aday  İşeri, ötekileştirmeden ve adaletsizlik yapmadan özveriyle çalışma mesajı verirken “Sivil Toplum Kuruluşlarımızı gezerek; sizlerin fikirleriniz ve desteğinizle doğru ve yeni şeyler inşa edeceğiz. Bir beklenti olmadan sorumluluk almak gerekiyor. Büyüklerimin kardeşi küçüklerimin abisi olacağım” dedi.

ESNAF GÖLCÜK’ÜN YAPI TAŞIDIR

Zor bir zamandan geçildiğini, farklı bir soluk ve heyecanla Gölcük’ün daha yüksek yerlere kavuşması gerektiğini vurgulayan İşeri “Yapı taşı olan esnafımızın işlerinin düşmesi bizleri üzmekte, düzgün bir planlama ile ilçemizi cazibe merkezi haline getirmemiz başlıca görevimiz olmalı. Yanlış ve eksik yapılandırma sonucu halkımız alışverişini ve eğlencesini İzmit’te arıyor. Bizler Gölcük’te kazanılan paranın Gölcük’te harcanması için emek sarf edeceğiz ” dedi.

HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM

Partiler üzeri bir seçim olması gerektiğini belirten İşeri “Amacımız ve çalışmalarımız belirli bir parti çatısı altında kalmadan seçim programı yürütmek. Herkese eşit mesafede, adaletten şaşmadan, bir partinin başkanı değil tüm Gölcük halkının başkanı olacağım”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − 91 =