Seymen “Türkiye Dünya’da en çok aşı yaptıran 5. Ülkeyiz”

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, ulusal ve yerel gündemi değerlendirdi. Seymen’in yaptığı açıklama şu şekilde yer verdi:

Seymen “Öncelikle 14-20 Nisan Şehitler haftası münasebetiyle; vatanımızı kanları, canları pahasına koruyan, toprak bütünlüğümüzü, bağımsızlığımızı tehdit edenlere karşı canlarını kahramanca feda eden tüm aziz şehitlerimizi, saygı ve şükranla anıyorum.

Geçtiğimiz günlerde acı haberlerini aldığımız Hakkari’de, görevi başında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede Şehit düşen Kahraman askerimiz Ramazan Günaydın’a ve inançlı, ahlaklı nesillerin yetişmesine ömrünü vakfeden Hüsnü Bayramoğlu‘na, Eski Başbakanımız, Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği ve İçişleri Bakanlığı da yapan Yıldırım Akbulut Beyefendi’ye Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim sabr-ı cemil ihsan eylesin.

Ayrıca Vefatının 28. sene-i devriyesinde 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ı saygı ve rahmetle anıyorum.

Geride bıraktığımız hafta mübarek Ramazan-ı Şerif ayına girmiş olmanın ve bayrama kadar sürecek olan oruç tutma ibadetine başlamanın çoşkusunu yaşadık. Ancak iftarlarda bir araya gelemeyişimiz, teravih namazlarını kılamayışımız ve kürsel salgın ile mücadele içerisinde oluşumuzdan dolayı buruk bir çoşku yaşadık. Tüm olumsuzluklara rağmen üzerlerimize aldığımız emanet doğrultusunda halkımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir büyük hizmetin daha açılışını gerçekleştirdi. 1001 metre uzunluğundaki ve 90 metre yüksekliğindeki Hasankeyf 2 Köprüsü halkımızın hizmetine açıldı. Bu hizmetin zaman ve akaryakıt maliyeti açısından ülkemize yıllık getirisi 29 milyon lira. Ayrıca bu projeyle Batman, Mardin ve Habur sınır kapısı arasındaki bağlantı da sağlanmış oldu. Milletimize hayırlı olsun.

Bir yandan büyük hizmetlerimizin açılışı sürerken diğer yandan tüm vatanseverler olarak Türkiye’nin Otomobili TOGG’u sabırsızlıkla bekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde TOGG dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka oldu. Daha yapım aşamasında bile göğsümüzü kabartan teknoloji alanındaki en büyük icraatlerimizden olan yerli otomobil hükümetimizin çağ atlatan eserlerinden biri olacak. Bunun yanı sıra Milli Teknoloji Hamlemizin de meyvelerini alıyoruz. Türkiye, havadan havaya füze teknolojisine sahip sayılı ülkelerden biri olmayı başardı. Genç teknisyen ve mühendislerimizin GÖKTUĞ projesinde geliştirdiği görüş içi hava-hava füzemiz BOZDOĞAN, ilk atışta hedefi tam isabetle vurdu. Rabbim tamamına erdirsin, gençlerimizin ayaklarına taş değdirmesin inşallah.

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Ramazan Ayı’nı da boş geçirmiyoruz. Üye çalışmalarına devam ediyor, hemşehrilerimiz ve STK’lar ile temaslarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahipleri hemşerilerimize teşkilatımızın organize ettiği veya teşkilatımıza yapılan bağışlar ile oluşturduğumuz yardım çalışmalarımız da sürüyor. Artan koronavirüs vakaları elimizi kolumuzu bağlasa da Ramazan ayının bereketinden faydalanmaya çalışıyoruz. Alınan tedbirlerle inşallah bayram sonrasında bu belayı üzerimizden def edeceğiz.

Türkiye Dünya’da en çok aşı yaptıran 5. Ülke konumunda. 130’dan fazla ülkenin baz alındığı sıralamada en iyiler arasında. Sağlık hizmetlerimiz de Dünya’da lider durumda. Ak Parti hükümeti göreve geldiği günden bu güne sağlık hizmetlerini hep iyileştirdi. Yatırımlarında sağlık hizmetlerine büyük paylar ayırdı. Vatandaşın nitelikli sağlık hizmeti alabilmesini kolaylaştırdı. ‘’İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’’ diyerek ırk din dil ayırmadan tüm vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Sosyal Devlet olmak bunu gerektirir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve bereketli günler diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1