SEYMEN; MÜCADELEMİZDE KARARLIYIZ

 

 

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, dün parti binasında gündemi değerlendirdi. Başkan Seymen, FETÖ terör örgütüyle mücadelede kararlı olduklarını belirterek, ‘FETÖ ile mücadelemizin önüne kimse geçemeyecek’ dedi.

 

Gündemi değerlendiren Başkan Seymen, ‘Uluslararası arenada dostun düşmanın belli olmadığını ve artık Türkiye’nin büyük bir aktör olduğuna şahit olduğumuz günler yaşıyoruz. Soci’de Rusya ile yapılan anlaşmalara uyulmayarak İdlib’in bombalanması ile Şehitler verdik. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Ordumuz en kısa sürede misli ile karşılık vererek bir nebze de olsa yüreklerimize su serpti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bundan sonra askerimize en küçük bir zarar gelmesi halinde rejim güçlerini her yerde Vuracağımızı, Mehmetçik’in kanının döküldüğü yerde hiç kimsenin güvende olmayacağını tüm dünyaya ilan etti. İdlip’te yaşanan insanlık dramı tüm dünyanın gözleri önüne serildi. Suriye’nin kuzeyinde terörden arındırılmış bölgenin kurulmasının önündeki tüm engelleri birer birer aşacağız. Suriye’de bulunmamızın nedeni Suriye’nin içişlerine karışmak değil. Kendi sınırlarımızın güvenliğini sağlamaktır. Bu manada gereken her şeyi devletimiz yapacaktır’ dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı’nın açıklamalarına tepki gösteren AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Bu hassas günlerde bizleri derinden yaralayan Kıbrıs Cumhurbaşkanı Akıncı’yı anmadan da geçemeyeceğim. Sayın Akıncı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamını rencide eden sözler sarf etmektedir. Kıbrıs Türk davasına husumet besleyenlere destek verecek açıklamalar yapma konusunda ısrarcı davranmaktadır. Akınca yaptığı açıklamalarla Türkiye Cumhuriyeti’ne ve milletimize karşı yaptığı saygısızlıktan dolayı özür dilemelidir. Tarihimizin milli kazanımlarına ve saygın şahsiyetlerine dil uzatan bu açıklamalarını kınıyoruz’ dedi.

Seymen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemlerini eleştirerek,  ‘Yurtiçinde de maalesef Ana muhalefet partisi çok farklı bir tutum içerisinde değil. FETÖ ile yapılan mücadeleyi sürekli istismar malzemesi yapmaktalar. 15 Temmuz Hain Darbe Girişimini Tiyatro ve kontrollü darbe olarak niteleyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun canı pahasına fetö ile mücadele eden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan”ı suçlamasını ihanet sınırları içinde değerlendirmekteyiz. Bir Sivil Toplum Örgütü görünümünde olan bu yapının organize suç örgütü olduğu ortaya çıktığından beri onlarla aynı dili aynı pozisyonu devamlı surette kullanan Kılıçdaroğlu’nun bu söylemi aslında kaale alınacak bir şey değil. Fakat İlla bir siyasi ayak aramıyorsa 15 Temmuz gecesi saat 12’de havalimanına gelip daha sonra ortadan kaybolan ve darbenin başarısız olduğunun anlaşıldığı gece saat üçe kadar bir açıklama yapmayanlara bakmak lazım diye düşünüyoruz. Daha geriye gidersek kaset kumpası ile başa gelmiş bu zatın ve partisinin söylemlerine iyi bakmak lazım. MİT müsteşarı yetmez Başbakan’da alınmalı diyen kim? dershanelerin kapatılmasını Anayasa Mahkemesi’ne taşıyan kim? Veya Avukatı danışmanı başdanışmanı akıl hocası milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı FETÖ’den alınan kim? İnsan bir sormalı kendisine, FETÖ’nün

siyasi ayağı FETÖ’nün devirmeye çalıştığı siyasetçimidir? Yoksa darbe gecesi öldürmeye çalıştığı siyasetçi midir? Herkes bilmelidir ki FETÖ’nün bir siyasi ayağı varsa bu Fetö ile aynı dili kullanıp her fırsatta hükümetimize çamur atmaya kalkanlardır. Her fırsatta FETÖ’cüleri mağdur ve mazlum konumuna getirmek isteyenlerdir. Bizler sonucu Her ne pahasına olursa
olsun. FETÖ ile mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız. Bunun Önüne hiç kimse geçemeyecektir’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 + = 28