AK KADINLAR KOCAELİ´DE  REKORA KOŞUYOR

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları,  yerel seçimler için çalışmalarını İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Başkanlığında  aralıksız sürdürüyor. SKM programları kapsamında 12 İlçede 47 bin 768 ziyaret yapan AK Kadınlar, 138 bin 602 kadına ulaştı.

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. SKM programları kapsamında 2 aylık süreçte gerçekleştirdikleri çalışmalara değinen AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Serpil Yılmaz 12 İlçede yapılan çalışmalarda 47 bin 768 ziyaret görüşme çat kapı hasta ve engelli programlarında 138 bin 602 kişiye ulaşıldığını açıkladı.

“ÖZVERİ VE İNANÇLA ÇALIŞIYORUZ”

Kocaelide mahallelerde sadece AK Kadınların izi olduğunu vurgulayan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Serpil Yılmaz “12 İlçemizdeki ilçe kadın kolları il ve ilçe yöneticileri mahalle yönetimlerimiz ile AK Partinin çevreye duyarlılığını gösteren bez torbalarımızı dağıtıyoruz. 12 İlçemizde hemen her mahallede oluşturduğumuz seçim ekiplerimiz ile sahada 31 Martta AK Parti bayrağını Belediyelerimize tekrar çekmek için büyük özveri ve inançla çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ”

Devamında konuşan Yılmaz , “12 İlçede gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda 47 bin 768 ziyaret görüşme çat kapı hasta ve engelli programlarında 138 bin 602 kişiye ulaştık. Ziyaretlerde AK Parti Belediyeciliği ile yapılan hizmetleri anlatırken başkan adaylarımızla dert dinliyor sorunları yerinde tespit ediyor ve çözüm üretiyoruz. AK Kadınlar 31 Marta kadar gece gündüz demeden başkan adaylarımızla yeni dönemde daha da önem kazanacak olan Gönül Belediyeciliği anlayışını anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 + = 29

  1. sorunları yerinde tespit ediyoruz derken. !!!??? 16 yl iktidarda olan bir partinin yönettiği ülkede hala sorunmu varmış da tespit ediyorlar………………….