SERKAN SIDAL YAZDI: “KOTO’DA KAZANAN GÖLCÜKLÜLER”

 

 

 

 

 

 

KOTO seçimleri tamamlandı. Seçim öncesinde soranlara Necmi Bulut açık ara kazanır dedim ama bu kadar farkı ben dahil kimse tahmin etmiyordu. Adeta sildi, süpürdü, sandıktan büyük bir zaferle çıktı.

 

Şimdi bu başarının sırrı ne, bunun üzerine yorumlar yapılacak. Gördüğüm kadarıyla Necmi Bulut’un başarısının sırrı birleştirici güç olması.

 

Farklı siyasi düşünceleri, bir birinden ayrı etnik yapıları komitelerinde öyle güzel bir araya getirdi ki, bu durum zaten kendiliğinden onu başarıya taşıdı.

 

Şimdi dibe çökmüş bir kurumu tekrar ayağa kaldırması gerekiyor. Bunu da başaracağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Kocaeli’nin en önemli kuruluşlarından birisi olan KOTO zor günler geçirdi. Bu zor günlerin artık geri de kaldığını bu seçimlerle de görmüş olduk.

 

Artık projeler üreten, güçlü yapısı ile Kocaeli’de ticaretin önünü açan kuruluş olmaya geçmişte olduğu gibi gelecekte de devam edecek.

 

Gölcük’ten kimler yer aldı ona da değinelim.

 

Ben listelerde daha çok ilçemizden isimler görmek isterdim ama buna da şükür.

 

İlçemizin genç ve başarılı iş adamı Mehmet Yaşar artık meclis üyesi. Gölcük’te olduğu gibi il genelinde de sevilen bir isim. Ben gelecek farklı noktalarda da artık Mehmet ve Recep Yaşar kardeşlerin ismini sıkça duyacağımızı inanıyorum.

 

İlçemizde sektöründe öncü isim olan Anadolu Sigorta Gölcük Acentası’nın sahibi Medet Aydın, geçtiğimiz dönemde meclis üyesi idi. Necmi Bulut ile ilçemizde en yakın olan isim o. Bu dönemde görevine devam etti. Ben bu dönem KOTO’da daha etkin görevler alacağını düşünüyorum.

 

İnşaat sektörünün ilçemizde en eski ve tecrübeli ismi kim deseler ilk akla o gelir. Hüseyin Avni Aslan’dan bahsediyorum. Artık o da KOTO’da hem ilçemizi hem de inşaat sektörünü temsil edecek. Başarılar diliyorum.

 

Kocaeli Güven Seyahat’in sahibi Sedat Köse’nin de Gölcüklü olduğunu biliyorum. O da işinde başarılı isimlerden. Mehmet Yaşar ile birlikte aynı komite de seçimi kazanan isimlerden.

 

11.Komite Sağlık alanında Gölcük’ün yakından tanıdığı bir isimde meclis üyesi seçildi. Özel Aile Konak Hastanesi’nin Başhekimi, ortağı Op. Dr. Veysel Besnili Bulut ile birlikte seçimi kazananlardan. Besnili’nin KOTO’da olması çok sevindirici.

 

Bir diğer ilçemizin tanınmış ve sevilen isimlerinden, kazananlar arasında yer alanda Yetkinler İletişimin Sahibi Ceylani Yetkin. Gölcük ve İzmit’te Telekom bayileri olan Yetkin’de sektörün de l önemli ve başarılı isimlerinden.

 

Abdullah Kanpara’da son dönemde yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiriyor. Kav Enerji olarak 1.komiteden mavi listelerden seçildi.

 

Bir de ilçemizle bağlantılı olan, burada doğmuş isimler var. Hasaneynli olan Yusuf Erenkaya bunlardan birisi. 20.komiteden meclis üyesi seçildi.

 

Murat Barış’ta ilçemizle bağlantısı olan biri. Kocaeli’nin yıldızı parlayan iş adamlarından. 5.komiteden seçildi.

 

Görüldüğü üzere Gölcük’ün çok değerli, işin de başarılı, saygın kişilikleri KOTO’da ilçemizi temsil edecek.

 

Ben hepsini yürekten kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

78 − = 69