SERDAR KAMAN RESMEN ADAY

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayının Serdar Kaman olduğunu açıkladı.

İLAN EDİLDİ
İyi Parti’de bugün il yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serdar Kaman da katıldı.Toplantının sonunda resmi açıklama yapıldı ve Serdar Kaman Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Serdar Kaman resmen ilan edildi.

SALI AÇIKLANACAK
İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız yaptığı açıklamada, “Değerli arkadaşlar, bu akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında; yönetim kururlumuz oy birliğiyle sayın Serdar Kaman’ı KOCAELİ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak onaylamıştır. Muhtemelen Salı günkü Meclis grup toplantısında açıklama genel Başkanımız tarafından yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.

SERDAR KAMAN KİMDİR?
1965 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Serdar Kaman, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Gastroenteroloji Cerrahisi uzmanı olan, sağlık alanındaki kariyerine Özel Akademi Hastanesi ve VM Madical Park Kocaeli Hastanesi’nde devam eden Kaman, uzun yıllar Doğru Yol Partisi ve sonrasında kurulan Demokrat Parti’de önemli görevlerde bulunmuştu. 1 Kasım 2015 genel seçim sürecinde MHP’den Kocaeli milletvekili adayı gösterilen Kaman, İyi Parti’de il başkanlığı görevi de üstlendi.
Kaman, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

25 − = 19