Meclis Üyesi Toprak’tan, MHP’nin kuruluşunun 53.yıl dönümü mesajı

Alparslan Türkeş liderliğinde 1969’da Cumhuriyetçi Köylü Millet Parti’nin adını Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirmesiyle kurulan Türk siyasi hayatının önemli kurumlarından MHP 53 yaşında.

Gölcük Belediyesi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 53. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gölcük Belediyesi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak’ın yayımladığı mesajında,

Mensubu Olmaktan Onur Ve Gurur Duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kuruluşunun 53. Yılı Yüce Türk Milleti’ne Kutlu Olsun.

53 sene evvel Adana’da gerçekleştirilen kongrede Başbuğumuz Alparslan Türkeş öncülüğünde partimizin adı Milliyetçi Hareket Partisi, amblemi de üç hilal olarak belirlenmiştir.

O gün orada bulunan büyüklerimizin içlerindeki heyecan bugün bizde mevcuttur. Heyecanımız büyük, yapacağımız işlerimiz çoktur.

Bu vesile ile Türk’ün ilk Başbuğu başkomutan Atatürk’ü ve kurucu genel başkanımız Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendileri rahmetle anıyorum.

Bizlere bu kutlu davaya hizmet şansı veren, Türk İslam ülküsünün yolunda bizleride yol arkadaşı olarak seçen ve hizmete ortak eden başta Genel Başkanım Devlet BAHÇELİ beyefendiye, İl Başkanım Yunus Emre Kurt ‘ a ve ilçe başkanım Bilal Çakır ‘a şükranlarımı sunuyorum.

Kuruluşumuz 53.yılı Milliyetçi Ülkücü hareketin tüm mensuplarına ve Büyük Türk Milletine kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 6