Selimiye futbol takımına şampiyonluk yemeği

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Köyleri Derneğinin organize ettiği Köyler Arasın Futbol Turnuvasında Selimiye Futbol takımı penaltılarda şampiyon olmuştu.

Selimiye futbol takımı şampiyonluk yemeği geçtiğimiz gün Estebian’da düzenlenirken şampiyonluk yemeğini Selimiye’li iş adamı Recep Yaşar tarafından tarafından verildi. Takıma destek olan Güloğlu Tatlıcısının sahibi Harun Öner’e tatlı desteğinden dolayı teşekkür ettiler.

Selimiye şampiyonluk yemeğine Selimiye Muhtarı İbrahim Yaşar, İş adamı Recep Yaşar, Mehmet Yaşar, TEMAŞ Hafriyatın sahibi Murat Bat, Takım hocası Sertaç Uzel ve futbolcular katıldı.

KUPA İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şampiyon Selimiye takımı yemekten sonra Gölcük’lü iş adamı TEMAŞ Hafriyatın sahibi Murat Bat tarafından futbolculara altın hediye etti, Murat Bat “Turnuvada göstermiş olduğunuz başarılarınızdan dolayı her birinizi kutluyorum, sizler bizleri bu güzel organizede mutlu ettiniz bizlerde her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.

TÜM FUTBOLCULARI KUTLUYORUM

Şampiyonluk yemeğini veren Recep Yaşar ise şunları dile getirdi Yaşar “Köyler arası düzenlenen bu güzel organizede Köyümüz gençleri ellerinden geleni yaptılar, ve köyümüze şampiyonluğu getirdiniz, bu şampiyonluğu bundan sonraki senelerde devam etmesini diliyor her birinize teşekkür ediyorum” dedi.

EMEKLERİNİZESAĞLIK

Selimiye köy muhtarı İbrahim Yaşar ise yemekte şunları dile getirdi Yaşar “Köyler arası futbol turnuvasında köyümüz adına katılan takımımızın başarılarından dolayı başta hocamıza daha sonra futbolcularımıza teşekkür ediyorum köyümüze bu mutluluğu yaşattıkları için emeklerine sağlık diyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 + = 35