SELAMİ YAMAN’DAN COŞKULU BAŞVURU

Gölcük AK Parti’de ki büyük hareketlilikte devam ederken 11.başvuruyu Selami Yaman kalabalık bir grupla ilçe binasına gelerek gerçekleştirdi. Yaman’ın konuşması katılımcılardan büyük alkış alırken, “Gölcük halkına hizmet edecek liyakatte olduğumu düşünüyorum” dedi.  

AK Parti’de aday adayı başvuru süreci bugün Saat 24:00’da son buluyor. Gölcük AK Parti’de ki büyük hareketlilikte devam ederken 11.başvuruyu Selami Yaman kalabalık bir grupla ilçe binasına gelerek gerçekleştirdi. Yaman ilk olarak İlçe Başkan Başkan Vekili Mustafa Alkan, Seçim Komisyon Başkanı İbrahim Ulufer ve Teşkilat Başkanı Çetin Seymen’e başvuru evraklarını teslim etti. Sonrasında da Toplantı salonunda kalabalık gruba seslendi. Başkan Vekili Alkan açılış konuşmasında AK Parti’nin aday adaylığı sürecini büyük bir coşkuyla geçirdiğine dikkat çekip, Selami Yaman’ın başvurusunun da hayırlı uğurlu olmasını diledi.

“GÖLCÜK HALKINA HİZMET EDECEK LİYAKATTE OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM”

Sonrasında sözü alan Yaman şunları söyledi: “Değerli dava arkadaşlarım ve çok değerli Gölcüklü hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz. Sözlerime sözlerin en güzeli ile başlamak istiyorum. Cenâb-ı Hak, “Onlar hayırda birbirleriyle yarışırlar.” buyurmaktadır. Allâh rızâsı için yapılan gayretlerin hepsi “hayırdır”… hepsi “hizmet”tir…. Mühim olan, insanın liyakatı ölçüsünde bir hizmeti gerçekleştirmesidir. Selami Yaman olarak Gölcük  halkına hizmet edecek liyakatte olduğuma inanıyor ve  bugün huzurunuzda Gölcük Belediye Başkanlığına aday olmak istediğimi beyan ediyorum” dedi.

“HİZMET MÜHİMDİR, LAKİN HİZMETTE EDEP DAHA MÜHİMDİR”

Yaman konuşmasının devamında ise, “Değerli dostlar, hizmet mühimdir lâkin hizmette edeb daha mühimdir. Gerçek hizmet edebinin “herkesin yükünü çekmek ve buna rağmen kimseye yük olmamak” olduğuna inanıyorum. Muhterem babamın ailemde verdiği eğitim, İmam Hatip sıralarında aldığım eğitim, Uludağ Üniversitesinde aldığım eğitim ve Milli Gençlik Vakfı faaliyetlerinde partimizin kurucusu, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız hal eğitiminin bugüne kadar beni bu edeple Gölcük Belediye Başkanlığına yetiştirdiğine inanıyorum. Yola çıkış niyetimizi ve aday adaylığımızı beyan ettiğimiz bu toplantımıza iştirak eden, Gölcüklü hemşehrilerime, İlçe Teşkilatının değerli üyelerine, basın mensuplarına,  aileme ve tüm dostlarıma teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Toplu fotoğraf çekimi sonrasında başvuru programı son buldu. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)