İNSANLARIN HAYALLERİNİ KÜÇÜLTTÜLER

 

Emekliler Derneğini ziyaret eden Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmitlilerin hayallerini küçülttüler”

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye Emekliler Derneği İzmit Şube Başkanı Adem Özata ve yönetimi ziyaret etti. Programa İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, İzmit Belediyesi Meclis üyesi Hale Meriç, Meclis üyesi adayları Cemil Uslu, Talha Topçu, Cem Serhat Dayanç ve partililer katıldı.

BEKA SORUNU YOK!

Programda konuşan Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli’de akla gelen projelerin CHP’li belediyeler tarafından icra edildiğini söyleyerek, son 15 yılda yapılanların yeterli olmadığını belirtti. Hürriyet, “Biz bugün Kocaeli’de büyük projeleri sayın desek, herkes hep bizim yaptığımız büyük projeleri söyler. Kokan bir şehirden Avrupa kenti haline getirdik. Biz zorluklarla yaptık bunları. Ama şimdi o kadar zengin olmamıza rağmen İzmit’in her konuda pek çok damarı tıkandı. Vatandaşlarımız tercihlerini yerel politikalara göre yapmalı” dedi.

 

İzmit’te yaşayan insanların hayallerinin küçüldüğünü ve bunun da nedeni İzmit’i yönetenler olduğunu belirten Hürriyet, “Bu kentin spordan sanata, sosyal yaşamdan tarıma kadar hayat damarlarını açmamız lazım. Kırsal alanlarımız tarıma dönük olarak desteklenmeli. İnsanların hayallerini küçülttüler. Biz İzmitliyiz ve bu kentte yaşıyoruz. Sorunları bilerek hareket ediyoruz, akılcı çözümler üretebilmek için de iyiye güzele destek vermeniz gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − 73 =