Turnuva Takımlarına teşekkür yemeği

Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 3. Geleneksel Futbol Turnuvasının Final niteliğindeki yemek programını geçtiğimiz akşam Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Yemek programına katılım oldukça yoğun oldu.

Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Gölcük Belediyesi’nin yaptığı yemek programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Turnuvaya katılım sağlayan takımlar ve davetliler katılım sağladı.

 

TURNUMAMIZ GELENEKSEL HALE GETİRDİK

Başkan Ergün Uzuner, ‘Hepiniz hoşgeldiniz. Biliyorsunuz bugünkü yemeğin amacı 3. sünü düzenlediğimiz Gölcük Köyleri Futbol Turnuvasını geleneksel hale getirmek ve pekiştirmektir. Bana göre en büyük ödül birlik ve beraberliğimizin her daim sürmesidir. Bu münasebetle Gölcük Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.

ŞAMPİYONU KUTLUYORUM

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Öncelikle Sayın Belediye Başkanımıza böyle bir organizasyon tertip ettiği için teşekkür ediyorum. Gölcük Köyleri Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sportif bir organizasyonu takip etti ve turnuvanın hakkını vererek bitirdi. Selimiye köyünü tebrik ediyorum. Şampiyon oldu. 17 Takım çok centilmence mücadele etti. İnanın ki bütün maçlara gelmek istedim. Zaman el verdiğince maçlara geldim. Futbolcularımız gerçekten profesyonel futbolcular gibi mücadele etti. Hepsini teker teker tebrik ediyorum. İnanın ki çoluk çocuk demeden kadın yaşlı demeden bütün köylerimiz takımlarını desteklemek için Kavaklı’ya akın ettiler. Orada paylaşma vardı, birlik ve beraberlik vardı. O yüzden böyle organizasyonların daha fazla da artmasını Gölcük Köyleri Derneğimizden istiyorum’ şeklinde konuştu.

GÖLCÜK’E BÜYÜK RENK KATIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu akşam davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Gölcük Köyleri Derneğimizin tertip ettiği ve 3.sünü gerçekleştirdiği turnuvayı izledim. Gerçekten bu turnuva Gölcük’e büyük bir renk ve heyecan kattı. Nice yıllar devam etmesini istiyorum. Kardeşliğe ve birlik beraberliğe katkı sağladı. Turnuvaya katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

GÖLCÜK’TE BİRLİK BERABERLİK VAR

Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, ‘Turnuva başladığı günde kapandığı günde sahadaydım. Orada şunu gördüm; Gölcük bir şeyi yapıyorsa birlik ve beraberlikle yapıyor. Bu çok beğendiğim ve önemli özellik. Allah birlik ve beraberliğinizi daim eylesin’ dedi.

Konuşmaların ardından turnuvaya katılım sağlayan takımlara hediyelerini İlçe Protokolü ve Dernek Başkanı Ergün Uzuner takdim etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 + = 70