Evleri soyan hırsız yakalandı                           

Darıca ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık olayının faillerinin tespiti ve yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar neticesinde A.K. isimli şahsı İstanbul’da kıs kıvrak yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından evden hırsızlık yaptığı tespit edilen A. K adlı şahısın İstanbul’da ikamet edildiği ve ekipleri İstanbul ilinde yapılan operasyon ile yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Darıca’da evden hırsızlık yapan şahısı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan başarılı çalışma neticesinde yakalanan A. K. ismindeki şahısın yapılan sorgulamasından (29 adet evden hırsızlık suç kaydı mevcut) gerçekleştirdiği tespit edildi. Ayrıca şüpheli şahsın aynı gün İstanbul ili Pendik ilçesinde de bir ikametten hırsızlık olayına karıştığı tespit edilmiştir.

Şüpheli A. K. Adlı şahısın Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroda yapılan işlemlerinin tamamlanmasının ardından Asayiş ekipleri tarafından adliye’ye sevk edildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İli genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüyorlar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2