SEKİZCAR OTOMOTİV’DEN MORAL VE MOTİVASYON YEMEĞİ

İlçemizin köklü spor kulüplerinden Gölcük İdman Yurdu Spor kulübüne düzenlenen moral ve motivasyon buluşmasında takımın oyuncuları, yöneticiler, hocalar,  Sekizcar Otomotiv sahipleri Yunus Bölükbaşoğlu ve Ahmet Bölükbaşoğlu ‘nun ev sahipliğinde motivasyon yemeği ile bir araya geldiler.
İlçemizin köklü spor kulüplerinden  Gölcük İdmanYurdu spor kulübü Sekizcar Otomotiv sahipleri Yunus Bölükbaşoğlu ve Ahmet Bölükbaşoğlu ‘nun düzenlediği motivasyon yemeğinde buluştu.
Gölcük İdmanyurdu Spor’dan yapılan açıklamada;
“Takımımıza destek veren Sekizcar Otomotiv sahiplerine takımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.
“AHMET BÖLÜKBAŞOĞLU; BAŞARININ EN ÖNEMLİ FAKTÖRÜ MORAL VE MOTİVASYONDUR”
Düzenlenen yemekte konuşma yapan Sekizcar Otomotiv sahipleri Ahmet Bölükbaşoğlu;
Moral ve motivasyon yemeklerinin devam edeceğini belirterek, “Gölcük İdman Yurdu Spor kulübüne birlik ve beraberliğimizi üst seviyelere çıkarmak için bu akşam ilk adımını atmış olduğumuz moral ve motivasyon yemek programının ilkini gerçekleştiriyor olmamızdan ve katılımında yoğun olmasından dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Başarının en önemli faktörü moral ve motivasyondur. Bu nedenle biz Gölcük İdman Yurdu Spor kulübümüzün moral ve motivasyonumuzu daha üst seviyeye çıkartmak için bu yemek programlarımızı zaman zaman devam ettireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde kenetlendiğimizde hedefe rahatça ulaşırız. Her işin başı moral ve motivasyondur. Futbolcularımıza, yönetim ve teknik ekibe başarılar diliyor,  desteklerimizin her zaman süreceğini belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 − 71 =