ŞEHRİM 2023 OTOBÜSÜ GÖLCÜKLÜLERLE BULUŞTU

 

AK parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı Şehrim 2023 Otobüsü ile şehirlerin taleplerini alıyor. Gölcük’e gelen ve Anıtpark’ta vatandaşlarla buluşan otobüse ilgi büyük oldu. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Başkan Mehmet Ellibeş’te otobüsü ziyaret edenler arasında idi.

 

 

 

 

AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından hazırlanan Şehrim 2023 Otobüsü Gölcük’e geldi. Gölcük’te ilçemize dair vatandaşların görüşlerini almak amacı ile Anıtpark’ta duran otobüs, burada vatandaşların kentlerle ilgili görüşlerini aldı.Otobüse ilgi büyük olurken, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, parti yöneticileri ve meclis üyeleri de otobüsü ziyaret ettirip, önünde fotoğraf çektirdi. Ardından Alp, Ellibeş ve partililer ankete katılarak soruları cevapladılar.

“MİLLETİMİZ HAYAL EDECEK BİZ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Şehrim 2023 otobüsüyle ilgili bilgi veren İlçe Başkanı İdris Alp, “Genel Merkezimizin Şehrim 2023 otobüsü bugün Gölcük’te. Tüm kentlerde yapılan uygulamayı ilçemizde de yapıyoruz. Bu bağlamda 2023 vizyonu çerçevesinde kenti ile ilgili düşüncelerini alıp, ona göre bir geleceğin planlamasını gerçekleştireceğiz. Nasıl bir Gölcük isteniyorsa da o doğrultu da adımlarımızı atacağımızı belirtmek istiyorum. Millitimiz hayal edecek biz gerçekleştireceğiz” dedi.

ANKETTE NELER SORULUYOR?

Anket ile ilgili de bilgi veren Alp, “Yapılan ankette 26 soru bulunuyor. Ankette şehrin, sanat ve zanaatı, çevresel değerleri, çevre sorunları, şehrin mimari özellikleri, ne sorunların olduğu, ulaşım ve kentsel dönüşüm  gibi konular üzerinden vatandaşların görüşleri alınıyor. Şehir ile ilgili hayalleri soruluyor. Anketteki sorular tablet ortamında soruluyor ve hemen sisteme giriyor. Anketler daha sonra genel merkezimiz tarafından değerlendirilecek” dedi.

 

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 + = 22