Şehir Hastanesinde Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaat çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. İl Sağlık Müdürü şantiye alanında değerlendirme toplantısı yaptı.

Şantiye alanında ve hastane çevresindeki bağlantı yolları ile çevre düzenlemesi gibi çalışmalar olmak üzere aralıksız olarak sürdürülen Kocaeli Şehir Hastanesi inşaat çalışmalarının bu yıl içerisinde bitirilmesi ve bir an önce hizmete açılması planlanıyor.

Çalışmaları yerinde gözlemlemek, eksiklikleri tespit etmek ve sürecin aksamadan yürütülmesi amacıyla Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri ve firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen bir toplantı düzenlendi. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında toplanan heyet, Kocaeli Şehir Hastanesi çalışmaları ve güncel durumu ayrıntılı olarak ele aldı, merkezin en kısa sürede tamamlanarak hizmete başlamasıyla ilgili gerekli iş planlarını oluşturdu. Firma yetkilileri tarafından İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a, genel durum ve çalışmalar hakkında detaylı brifing sunumu da yapıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 − = 56