ŞEHİDİZİN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNÜ VE OĞLU’NUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

KAYMAKAM KARABULUT, ŞEHİDİZİN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNÜ VE OĞLU’NUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, bugün çok önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, bugün çok anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Çolak ailesi, vatanımız için 2 evladını şehit veren, millet olarak borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyeceğiz şehit ailesiydi. Gölcük Kaymakamı Karabulut bugün Çolak ailesinin evini ziyaret ederek bugünkü misafirleri oldu.

2 EVLADINI ŞEHİT VEREN ÇOLAK AİLESİNE ZİYARET

Çolak ailesi 2 evladını vatanı uğruna şehit vermişti. Gölcük Kaymakamımız Karabulut kardeş olan Şehit Abdülnaci  Çolak (19.03.2014) ve Şehit Bedri Sinan Çolak’ın  (27.03.2009)  ölüm yıldönümleri sebebiyle ailesine ziyarette bulundu.

ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ BİZLERE ÇOK KIYMETLİ BİR EMANETTİR

Karabulut; “Vatanımız için canlarını veren aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Şehitlerimizin aileleri bizlere kıymetli bir emanettir, her zaman onların yanında olacağız. Şehitlerimize Allah’tan gani gani rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet; hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

ŞEHİDİMİZİN EVLADININ YENİ YAŞINI HEDİYELERLE KUTLANDI

Bugün aynı zamanda şehidimizin evladının Doğum günüydü. 5 yaşındayken şehit evladı olan ve şimdi 12 yaşına giren Bedri Sinan Çolak’ı, Gölcük Kaymakamımız Cengiz Karabulut yalnız bırakmadı. Abdülnaci  Çolak’ın hepimize emaneti olan oğlu , Bedri Sinan Çolak ‘ın 12. Yaş gününü sayın kaymakamımız hediyelerle kutladı.

ŞEHİT AİLESİNDEN GÖLCÜK KAYMAKAMINA TEŞEKKÜR 

Şehit ailesi Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a, ziyaretleri ve  ilgisi nedeniyle teşekkür etti.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 + = 61