Şehidimiz Karagöz Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

 Van’ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde,  çığ altında kalan vatandaşları kurtarmak amacıyla destek ekip olarak arama kurtarma çalışmalarına katılan ve ikinci çığın düşmesi sonucunda  şehit  olan Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün cenaze töreni,  Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İbrikdere Mahallesi Atalar Camiinde düzenlenen cenaze törenine; Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Halil Eldemir,  Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu,  Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcıvekili Erdal Yücel, İlçe Kaymakamları, İl  Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İstanbul Jandarma Komutanı Korgeneral Nuh Köroğlu,  İlç Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri,  askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve Şehidimiz Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün özgeçmişinin okunmasından sonra İkindi namazına müteakiben İl Müftüsü Sinan Cihan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından tören mangası eşliğinde top arabasına taşınan şehidimizin naaşı tekbir ve dualarla İbrikdere Mezarlığında  son yolculuğuna uğurlandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 + = 56