“Şeffaf ve adil belediyecilik hizmeti”

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve ekibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yoğun bir tempo ile Gölcük’ü karış karış dolaşan aday İşeri Kavaklı mahallesi esnafı ve halkıyla bir araya gelerek sorunları dinleyen İsmet İşeri; “Gölcük halkına şeffaf ve adil bir belediyecilik hizmeti göstereceğiz” dedi.

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve ekibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yoğun bir tempo ile Gölcük’ü karış karış dolaşan aday İşeri Kavaklı mahallesi esnafı ve halkıyla bir araya gelerek sorunları dinledi. Adaletli ve şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde bir yönetim sergileyeceklerini ifade eden İşeri; “Belediyelerin harcamaları nerelere gidiyor, kimler işe alınıyor gibi tüm konuları halkımızla belirli süre aralıklarıyla paylaşacak Gölcük halkına şeffaf ve adil bir belediyecilik hizmeti göstereceğiz” dedi.

“Kimseyi ayırmadan hizmet edeceğiz”

Sözlerine devam eden İsmet İşeri “Gölcük’ü kalkındırma ve halkımızın daha iyi şartlar altında yaşamalarını sağlamak adına bir yola çıktık. Çevre düzenlemesinden esnafımızın sorunlarına halkın isteklerinden gençlerimiz ve kadınlarımıza istihdam sağlama konularına kadar birçok proje çalışmalarımızı yaptık. Gölcük’ü beraber yönetme sözü vererek, hiçbir farklı siyasi görüşe sahip vatandaşımızı ayırmadan hizmet edeceğiz. İlçemizi o özlediğimiz eski günlerine daha modern ve doğru politikalar ile geri getireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + = 12