SEDAT YÜCEL YETKİ BELGESİNİ ALDI

Sedat Yücel görevi resmen devraldı

DEVA PARTİSİ YÖNETİM HAZIRLIĞINDA

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Gölcük İlçe Başkanlığına getirilen Sedat Yücel önceki akşam Kocaeli İl Binasında düzenlenen tören ile resmen görevi devralmış oldu. Yücel’in kısa bir zamanda yönetimini oluşturması bekleniyor.

Yetki belgesini aldı

Her hafta bir ilçe başkanlığını açıklayan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli İl Teşkilatı, bu kez 3 ilçe başkanlığını birden açıkladı. DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanlığına Sedat Yücel, Derince İlçe Başkanlığına Zeynep Sudan ve Darıca İlçe Başkanlığı’na Muhammet Ali Ünsür resmen atandı. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç,  düzenlenen il yönetim kurulu toplantısında yeni ilçe başkanlarına genel merkezden alınan yetki belgelerini törenle takdim etti.

5 ilçe başkanı resmen atanmış oldu

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Koç, “Darıca, Derince ve Gölcük İlçe Başkanlarımızla birlikte 10 Ağustos’ta gerçekleştirdiğimiz il tanıtımının ardından 5 ilçe başkanımızı resmen atamış olduk, hayırlı uğurlu olsun. Genç ve dinamik ekibimize kattığımız genç, başarılı ve tecrübeli isimlerle inanıyorum ki çok daha hızlı yol alacak ve milletimizin bizlere gösterdiği büyük ilgiye layık olacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında milletimizin bize her geçen gün daha çok ihtiyacı olduğunu ve toplum nezdinde umut haline geldiğimizi görüyoruz. Biz de bu bakımdan hemşehrilerimizden gelen yoğun talepler içerisinde ‘en iyilerin içerisinden en iyilerini’ seçerek dikkatli bir şekilde atamalarımızı süratle yapıyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde yeni sürprizlerimiz olacak. Yeni ilçe başkanlarımız hayırlı olsun” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1