“SEÇİM KARARINI ÖPER BAŞIMIZA KOYARIZ”

 

 

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, teşkilat çalışmaları ve ülke gündemini değerlendirdi. Ceyhan, erken seçim kararı için, “Sayın Cumhurbaşkanımız ile Devlet Bahçeli’nin vereceği kararı ve tarihi öpüp başımıza koyarız” dedi.

 

 

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim önerisi ülke gündemini olduğu gibi kent gündemini de hareketlendirdi. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan teşkilat çalışmalarını ve gündemi değerlendirmek için teşkilat binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Merhum cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı hayırla yad ettikten sonra Başkan Ceyhan şu açıklamalarda bulundu: “16 Nisan halk oylamasının 1. yılını bitirdik.

4 BİN KİŞİDEN FAZLA ÜYE GELDİ

Milletimize bir yıl önce vermiş olduğu karar nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. Geçen gün 103. İl Danışma Meclisi’mizi gerçekleştirdik. Antikkapı dolup, taştı ben bu nedenle teşkilat arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her zaman övündüğüm AK Parti ailesi 3 bin 940 kişi imza atarak toplantımıza katıldı. İmza atmayanların sayısını ise bilmiyoruz. Antikkapı bize yetmiyor. Başka yerler bulmamız gerekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızın sunumuna baktığımızda tarlada izimizin olduğunu görüyoruz.

BOŞ SÖZLERE BAKMIYORUZ

Tabii ki her sorunu yüzde yüz çözdüğümüzü iddia etmiyoruz. Ama verdiğimiz her sözü teşkilatlarımız olarak tutmaya gayret ediyoruz. İlçelerdeki çalışmalarımızla alakalı vaatlerimize baktığımızda yüzde 85 gibi bir oranımız var. Bir yıllık süremiz kaldı. İnanıyorum ki bu süre zarfında yüzde yüze yakın bir orana ulaşacağız. Muhalefet partilerinin söylediği boş sözlere hiç bakmıyoruz. Bizim işimiz milletimizle beraber olmak ve eksiklerimizi tamamlamaktır. Ne yaptınız gibi cümbüş ittifakının söylemlerine bakmıyoruz.

IŞIK DA TEŞKİLAT DERSİ VERECEK

Cümbüş ittifakı gözünü kapattı diye ortalık karanlık olmuyor. Yapılan işler ortadadır. İsterlerse yapılan işleri göstermek için turlar düzenleyebiliriz. Teşkilat olarak eğitimi her zaman önemsedik. Bu hafta çalışmalarımıza başlıyoruz. 21 Nisan tarihinde birinci etap, 5 Mayıs’ta da ikinci etap olmak üzere 3 kademe, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanlarımıza eğitim toplantılarımız olacak. Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, Teşkilatçılık ve Strateji dersi verecek. Eften püften bir eğitim olmayacak. Önemli hocalarımız gelip, eğitim verecek.

2 BİN 500 ÜYE SİSTEME GİRDİK

Milletvekillerimiz de eğitim vermeye gelecek. Bir dersimize de İbrahim Karaosmanoğlu başkanımız verecek. AK Parti olarak kongrelerimizi yaptık, şuan itibariyle mahallelerimizde yapılması gereken bütün stratejilerimizi tamamladık. 472 mahallenin tamamında çalışmalarımızı tamamlamıştık. İzmit’i biraz zamana yaymıştık ama onu da Ramazan’da bitireceğiz.1 Nisan tarihi itibariyle yani 15 gün içinde 2 bin 500 civarında üyemizi sisteme girdik.

4 BİN ÜYE SİSTEME GİRMEYİ BEKLİYOR

Yaklaşık 4 bin yeni üye de sisteme girmeyi bekliyor. AK Parti seçimin ne zaman yapılacağının tarihine bakmaz. Cümbüş ittifakı seçime hazırız diyor ya biz sokakta kimseyi görmüyoruz. Sokakları AK Partililer bırakmıyor. Sadece kürsüden çıkıp, bu işlerin olmayacağını da iyi biliyoruz. Ortaya çıkan tablo milletimiz için hayırlı olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Devlet Bahçeli’nin vereceği kararı ve tarihi öpüp başımıza koyarız.”

İŞTE EĞİTİM PROGRAMI

 

21 NİSAN

KARTEPE – BAŞİSKELE: The Ness Otel

İZMİT- KANDIRA: Sabancı Kültür Merkezi

 

22 NİSAN

GÖLCÜK- KARAMÜRSEL: The Ness Otel

DERİNCE – KÖRFEZ: Tütünçiftlik Kültür Merkezi

 

5 MAYIS

GEBZE – DİLOVASI: Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi

DARICA – ÇAYIROVA: Adnan Menderes Kültür Merkezi

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 − = 7