SAVAŞ’IN SON DURAĞI HARB-İŞ VE GÖLCÜKSPOR  OLDU

Gölcük Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olan Zekeriya Savaş kent genelinde ziyaretlerle çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Savaş en son Harb-İş Sendikası ile Gölcükspor Kulübünü ziyaret ederek çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Sendika Başkanı Turhan Yıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk Harb-iş Sendikası  Gölcük Şube Başkanı Turhan Yıldız nazik ziyaretlerinden dolayı Zekeriya Savaş’a teşekkür ederek “Türk Harb-İş Sendikası olarak  Gölcük genelinde yaşanan sorunların çözümüne katkı sağlayacak tüm aday ve aday adaylara başarılar dilerim” dedi.

SAVAŞ, “DAHA SOSYAL PROJELER YAPILMASINI  ARZULAYAN HALKIMIZLA  SOSYALLEŞECEĞİZ”

Gölcük Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olan Gölcük Belediyesi eski Başkanı Zekeriya Savaş ziyarette yaptığı konuşmada, “Bilgi birikimi ve tecrübemi Gölcük için kullanmak için bu yola çıktım. Genç yaşta görev alıp, altyapı çalışmasına çok yatırım yaptığımdan dolayı o günkü şartlarda çok eleştiri almıştım. Altyapının ne kadar önemli olduğu bugün daha iyi anlaşılıyor. Gölcük  mozaik bir kent her renk, ırk ve lisanı içinde barındıran şehrimizin ruhunu yakalaması için birlikte projeler üreteceğiz. Daha sosyal projeler yapılmasını  arzulayan halkımızla  sosyalleşeceğiz. Bu anlamda  Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesinin misafirperverliğinden dolayı şahsınızda camianıza teşekkür ederim” dedi.

GÖLCÜKSPOR’U ZİYARET

Harb-İş’ten sonra Gölcükspor’u ziyaret eden Zekeriya Savaş Kulüp Başkanı Ahmet Şahin tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Belediye başkanlığı yaptığı dönemde aynı zamanda Gölcükspor başkanlığı görevini de yapan Zekeriya Savaş belediye başkanı seçilmesi halinde Gölcükspor ile birlikte çalışacaklarını söyledi. Gölcükspor’un başarısı için her zaman yanlarında olacağını ifade eden Savaş hep birlikte Gölcükspor’u en iyi yerlere getirmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − 9 =