Saraylıyı Türkiye’ye tanıtacağız

“ Yapılan çalışmaların yarım kalması, pazarcı kardeşlerimin göz ardı edilmesi gibi bir çok yanlış politika Saraylıyı ve halkını hak ettiği konuma getirememiştir.

İnsanıyla tarihi dokusuyla kimliğini ilk günkü gibi korumuş olan Saraylı halkıyla beraber yapacağımız mahalle toplantılarıyla isteklerini yerinde dinleyeceğiz ve uygulayacağız.

Umuyorum ki 31 Mart seçimlerinden sonra burada Osmanlı zamanında kurulmuş olan köyümüze yarışır, yakışır projeler ve tanıtımlarla Türkiye çapında bir cazibe merkezi haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Meclis üyeleri Murat Yazıcıoğlu ve Özgür Yılmaz ile birlikte parti üyeleri Yunus Emre Mahallesinde esnaf ve vatandaşı dinlemeye devam ediyor.

İsminin erken açıklanmasıyla Gölcük’ü karış karış gezen İsmet İşeri ve ekibi ikinci turlara başladı. Yaklaşan seçimler ile birlikte hızını arttıran İşeri dün Yunus Emre Mahallesindeki yaşayanlarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Her vatandaşı dinleyerek ve notlarını alarak devam eden İşeri “Gece gündüze demeden Gölcük’ü bir ucundan bir ucuna gezdik ancak yeterli değil elini sıkmadığımız isteklerini dinlemediğimiz bir vatandaşımız kalmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Öncelikli hedefimiz kadınlarımız ve gençlerimiz, bir toplumun yapı taşını ve geleceğini oluşturanlar iş ve istihdam sahibi olmalıdır. Onlara imkan sağlayarak daha güzel bir Gölcük hayal ediyorum.

Gölcük daha güçlü bir ekonomik yapının yanı sıra istihdamala birbirine daha da kenetlenecek. Yapacağımız  mahalle ve esnaf toplantılarıyla vatandaşı yerinde dinleyip doğru çözümlerin bulunmasında  etkili bir rol oynayacağız.

Tepeden inme projelerle değil yerinde doğru hamlelerle yönetim anlayışı sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 + = 42