Saraylı da Sezer Coşkusu

Sezer, doğup-büyüdüğü Saralı Köyü’nde ‘başkan’ gibi karşılandı. Adeta mitinge dönüşen buluşmada meşalelerle karşılanan Sezer, gençlerle birlikte çiftetelli de oynadı

 

Sezer, “Gölcük’ü çekim merkezi haline getireceğiz”

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, baba ocağı, doğup-büyüdüğü yer olan Saraylı’da hemşehrileriyle buluştu. Sezer, havai fişekler, meşaleler ve Türk Bayraklarıyla kalabalık bir topluluk tarafından başkan gibi karşılandı. Kıraathane toplantısı için giderken mitinge dönüşen tablo karşısında çok mutlu olan Sezer’i annesi Emine Sezer, eşi Türkan Sezer, kardeşleri Bekir, Sami, Mehmet Burak Sezer, ablası Seher Sezer Kumcu ve dostları da yalnız bırakmadı.

 

ÖRNEK BİR BAŞKAN OLACAĞIM

Saraylı’da miting atmosferinde geçen programda duygusal bir konuşma yapan Sezer, “Doğduğum büyüdüğüm yerde hayatımın önemli bir noktasında birlikte yaşadığım ağabeylerimle, amcalarımla bir araya gelmek gerçekten çok büyük mutluluk. Sizleri ve Saraylı’yı çok seviyorum. Beni yalnız bırakmadınız ve böyle bir akşam yaşamamı sağladınız. Bize de örnek bir belediye başkanlığı yapmak yakışır” dedi.

 

TANITIMA ÖNEM VERECEĞİZ

Gölcük ve Saraylı için çok özel projelere imza atacağız diyen Sezer, “Şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri var. Bu seçimlerden sizlerin desteği, Allah’ın rızası ile başkan seçildikten sonra önemli hedefleri önümüze koyduk. Seçim beyannamemizde de açıkladığımız gibi ticari, sosyal ve kültürel projelere ağırlık vereceğiz. İlçemizin özellikli bölgeleri çok. Bu özellikleri ön plana çıkartıp, ülke genelinde tanıtımı yapıp, Saraylı’yı, Değirmendere’yi, Yazlık’ı, köylerimizi, Ulaşlı’yı, Halıdere’yi ayrı ayrı çekim merkezi haline getireceğiz” dedi. Sezer, davul ve klarnet eşliğinde de çiftetelli oynadı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

50 + = 60