Saraylı Çocuk Evleri’nin Resim Sergisi açıldı

Gölcük Saraylı çocuk evleri 3. Kez resim sergisi’ne açıldı. Sergide 13 ve 15 yaş aralıklı çocukların çizdiği resimler duvarları kapladı. Resimleri yapmak çocukların 1 eğitim dönemini aldı.

Resim sergisine Gölcük kaymakamı Cengiz karabulut belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümlü, Halk Eğitim müdürü Orhan Temiz, Esnaflar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve öğrenciler katıldı.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Sosyal hizmetler İl Müdürü Bekir Yümlü, Esnaflar Odası Başkanı Necmi kocaman, Halk Eğitim Müdürü Orhan Temiz ve öğrenciler tarafından kurdele kesildi. ardından hayırlı olsun dilekleriyle sergiyi gezdiler.

Serginin amacı çocukların 3 boyutlu görsel anlamda zekaları’nı geliştirmek ve çocukların becerisini ön plana çıkarmak amacıyla düzenlendi sergide içerik olarak ahşap boya, guaj boya, kuru boya ve kara kalem kullanıldı sergide 40 a yakın resim asıldı bu resimler parayla satın alınamayacağını belirttiler daha sonraki 41 burda alış veriş merkezinde ve sembol alışveriş merkezinde de düzenlenecek olan sergide satış yapılacağı söylendi.  Sergide kazanılan parayla ise yeni bir sergi kurulacak. HABER: Stajyer İrem SAKAR

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 + = 15