SAN HUKUK BÜROSU’NDA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Gölcük’ün sevilen esnaflarından Nuri San’ın biricik kızı Şeydanur San, hukuk bürosu açtı. San Hukuk Bürosu’nun açılışına çok sayıda davetli katılım gösterdi

ÇİÇEĞİ BURNUNDA AVUKAT

Girne Amerikan Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra doğup, büyüdüğü yere dönerek, memleketinde adaleti sağlamayı amaçlayan Gölcüklü Şeydanur San hukuk bürosu açtı. Gölcük’ün sevilen esnaflarından Nuri San’ın kızı Şeydanur San, Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddeesi 38’inci Sokak Birlik Apartmanı No 16/2’de yer alan San Hukuk Bürosu’nda her türlü hukuki işlemlerle ilgilenecek.

YOĞUN KATILIM

Gölcüklülerin yoğun ilgi gösterdiği açılış programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersin Gülsuyu, AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Sezer Yıldırım, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilgi Saral, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

ONURLU BİR MESLEK

Açılış programında ilk olarak kürsüye çıkan San Hukuk Bürosu’nun sahibi Şeydanur San, “En mükemmel adaletin vicdan olduğuna inandım. Bu doğrultuda görevimi yerine getireceğim. Her ne kadar yurtdışında okusam da doğup büyüdüğüm memleketimdeyim, Gölcük’teyim. Memleketimde hizmet vereceğim. Bu yüzden San Hukuk Bürosu’nun kurucusu oldum” ifadelerini kullandı. San’ın ardından kürsüye çıkan Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, “Avukatlık onurlu bir meslek. Tarih boyunca hak ve özgürlükler için mücadele ettik. Her başlangıç yeni bir yoldur. Şeydanur’un temsil hakkını en iyi şekilde gerçekleştireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

İMKANLARI DEĞERLENDİRDİ

Candemir’in ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Şeydanur ailesinin ona sunduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirdi ve avukat oldu. İnşallah sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatını devam ettirir. Avukatlık mesleğini adaletli bir şekilde yapacağına inanıyorum” diye belirtti. Son olarak söz alan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “Gölcük her yönden hizmet bekliyor. Bu bakımdan avukat hanımımız her yönden Gölcük’ün gelişmesine katkıda bulunacaktır. Bu büronun açılmasına katkı sağlayan herkesi yürekten tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =