“İLK OYUMUZ YILDIRIM SEZER’E”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, ilk kez oy kullanacak olan gençlerle buluştu. Kalabalık genç grubu, “İlk oyumuz Yıldırım Sezer’e” diyerek destek verdi.

“GELECEĞİMİZ VE UMUDUMUZSUNUZ”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, yerel seçimlerde ilk kez oy kullanacak gençlerle Kahve Deryası’nda buluştu. Yeni seçmen birimi ve bayan komisyonu tarafından hazırlanan programa gençler büyük ilgi gösterdi ve Sezer’e tam destek verdi. Başkan adayı Sezer’i karşısında gören gençler, “İlk oyumuz size” dedi. Sezer ise, “Gençler bizim umudumuz ve geleceğimizdir. Biz inanıyoruz ki gençler için ne kadar yatırım yapılırsa geleceğimiz o kadar güzel olur” cevabını verdi.

“GENÇLER İÇİN PROJEM ÇOK”

Aday Ali Yıldırım Sezer ayrıca, “Genç kardeşlerimizin duyarlı olması ve bilinçli bir şekilde sandığa gitmesi demokrasi adına çok değerlidir. Bizler bu yolda her zaman gençlerle beraber yürüdük. Bundan sonrada beraber yürüyeceğiz. Gençler bizlerin geleceğidir. Gençlerden beklentim ve onlara projelerim çok. İlk oyunuzu partimiz için kullanmanız beni son derece duygulandırdı” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 − 79 =